Täydet pisteet Espoon reissulta

Leijona Futsal haki kautta historian ensimmäisen voittonsa Espoosta, kun GFT isännöi akaalaisia lauantain liigapelissä. Tärkeitä sarjapisteitä oli jaossa puolin ja toisin, mutta tällä kertaa kaikki kolme lähtivät LeiF-bussin mukana Pirkanmaalle.

Voitto maistui ansaitulta. Läpi pelin pallonhallinta oli Leijonien, vaikka numerot pysyivätkin pitkään tasaisina. Toki omat paikkansa johto-osumaan oli GFT:lläkin, mutta vieraiden parhaaksi palkittu Tuomas Kallioinen oli tänään rautaa maalinsuulla.- Vähän hermostunutta pelailua, rentous oli pitkään kadoksissa. Hallittiin kuitenkin lähes koko matsi palloa ja oli vain ajan kysymys koska saadaan kuparinen rikki. Tämän jälkeen olin varma kolmesta pongosta. Tasainen ja aika playoff-tyylinen tiukan puolustuksen matsi. Geftille nostettava hattua puolustuksen pitävyydestä. Saatiin tehdä täysi päivätyö pisteiden eteen. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä", Leijona-koutsi Pauli Jokinen kommentoi maukasta voittoa pelin jälkeen.

Voiton myötä Leijona Futsal jatkaa hyvistä asemista taistelua runkosarjan neljännestä tilasta. SoVo on nyt neljän pisteen päässä takana ja muut jo kauempana. Pisteitä kuitenkin kaivataan vielä, ja seuraava tilaisuus niiden keräämiseen on puolentoista viikon päästä keskiviikkona 4.3, kun pudotuspelipaikkaa tavoitteleva ja tänään Tervarit kaatanut TPK Turusta matkustaa Monitoimihallille. Turkulaisilla on kalavelkoja maksettavanaan syyskierrokselta, jolloin LeiF haki pisteet Aurajoen rannalta maalein 1-4.

GFT - Leijona Futsal 1-3 (0-0)
25:38 0-1 Stefan Krstic (Nenad Rancic)
29:37 0-2 Nenad Rancic (Nenad Veljkovic)
33:51 1-2 Ville Lindgren (Timo Lumivaara) im
36:26 1-3 Jirka Järvi tm

Kokoonpano:
Tuomas Kallioinen mv
(Juho Laine mv)
Stefan Krstic 1+0
Nenad Rancic 1+1
Jirka Järvi 1+0
Nenad Veljkovic 0+1
Jussi Nyström
Ville Ojala
Jesse Järvi
Henri Ojala
(Janne Eerikäinen)
(Kim Lingman)
(Janne Hevonoja)