Kolme sarjapistettä mukaan Valkeakoskelta

Leijona Futsal ei jättänyt sattumalle sijaa keskiviikkoiltana Valkeakoskella, vaan jätti tylysti sarjan häntäpäähän jumittuneen Mad Maxin nuolemaan näppejään myös kauden toisessa Etelä-Pirkanmaan paikallismatsissa. Loppulukemat olivat syksyn tapaan murskaavat, tällä kertaa 1-8 (1-4).

Seitsemäs peräkkäinen voitto futsal-liigassa irtosi tänään kyllä melkoisen helposti. Kotijoukkue Mad Max vaikutti alusta asti siltä, että se oli alistunut kohtaloonsa. Edes nopea avausmaali isännille ei onnistunut sytyttämään joukkuetta sellaiseen liekkiin, jolla LeiF olisi ollut horjutettavissa.- Paikallispelistä murskavoitto, tottakai ollaan tyytyväisiä. Peli oli meille henkisesti vaikea paikka, oli vaikea saada joukkueen ajatukset tänään teräväksi. Matka jatkuu ja paljon on töitä tehtävänä", Leijonien pelaajavalmentaja Veljkovic tarinoi taiston tauottua.

Pitkälle nämä pisteet eivät totisesti kannakaan. Lauantaina Monarille saapuu nimittäin tämän hetken kenties mestarisuosikki numero yksi, Sievi Futsal. Vierasjoukkue on tällä hetkellä peräti kymmenen pelin voittoputkessa, joten jompikumpi pitkä putki katkeaa lauantaina takuuvarmasti. Tätä jännitysnäytelmää ei kannata jättää väliin, joten kaikki Monarille kannustamaan, varsinkin kun miesvajauksesta johtuen Leijona-TV:kään ei poikkeuksellisesti näytä peliä tällä kertaa livenä. Herkku alkaa tuttuun tyyliin klo 15:00 ja paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin!

MadMax - Leijona Futsal 1-8 (1-4)
01:37 1-0 Aki Sihvonen (Riku Raikko)
04:34 1-1 Nenad Rancic (Jussi Nyström)
07:34 1-2 Stefan Krstic (Nenad Rancic)
11:36 1-3 Mad Max om
19:37 1-4 Nenad Rancic
20:21 1-5 Nenad Veljkovic (Stefan Krstic)
30:24 1-6 Nenad Rancic (Stefan Krstic)
31:59 1-7 Jussi Nyström (Jukka-Pekka Jyrämö)
37:57 1-8 Stefan Krstic (Nenad Veljkovic)

Kokoonpano:
Tuomas Kallioinen mv
(Juho Laine mv)
Stefan Krstic 2+2
Nenad Rancic 3+1
Jirca Järvic, pp
Nenad Veljkovic 1+1
Jukka-Pekka Jyrämö 0+1
Jussi Nyström 1+1
Ville Ojala
Jesse Järvi
Kim Lingman
(Samuli Kaasalainen)
(Henri Ojala)
(Janne Hevonoja)