Nollapeli ja voittoputki

Leijona Futsal jatkoi vakuuttavia otteitaan sunnuntaina Monarilla. Seurahistorian liiga-ennätystä sivuava voittoputki on nyt kolmen pelin mittainen, kun jyväskyläläinen Liikunnan Riemu kaatoi kotisalissa osumin 6-0 (2-0).

Lauantain TPK-pelin tavoin, Leijona Futsal jyräsi rutiinitasollaan vastustamattomaan voittoon. Näennäisesti Riemu oli pelissä hyvin mukana ja sekin loi maalipaikkoja vaikkei nyt ihan niin vaarallisia kuin Leijona, mutta niin vain tulostaulu lauloi koko ajan Leijona-laulua. Ihan parhaimmillaan ja terävimmillään kotijoukkueen hyökkäyspeli ei tänään kuitenkaan ollut ja pelin olisi voinut paketoida jo avausjaksollakin.- "Hiukan nuhainen peli mielestäni meiltä tänäänkin, peli ei lähtenyt oikein lentoon missään vaiheessa. Onhan se tietysti ilahduttava huomata, että rutiinitaso on niin kova, että riitti viikonloppuna kuuteen pisteeseen. Melko aseetonhan vastustaja oli lopulta tänään ja heikko viimeistely piti pelin tasaisena loppuminuuteille saakka. Tästä on hyvä kuitenkin lähteä vuoden kahteen viimeiseen peliin hakemaan hiukan rennompaa ja terävämpää esitystä, analysoi Leijona-koutsi Pauli Jokinen taiston tauottua.

Niissä kahdessa jäljelläolevassa pelissä kohdataan ensin sunnuntaina 14.12. Someron Voima vieraskentällä, ja sitten lauantaina 20.12. sarjanousija PS Villa kotoisalla Monarilla. Ensi viikonloppuna siis taas huilataan pelien osalta.

Leijona Futsal-Liikunnan Riemu 6-0 (2-0)
02:54 1-0 Nenad Veljkovic (Nenad Rancic)
09:27 2-0 Stefan Krstic (Nenad Rancic)
31:17 3-0 Erkka Helminen (Kim Lingman)
37:39 4-0 Juho Laine
38:56 5-0 Kim Lingman (Samuli Kaasalainen)
39:37 6-0 Jussi Nyström

Kokoonpano:
Tuomas Kallioinen mv
Juho Laine mv 1+0, pp
Stefan Krstic 1+0, k
Nenad Rancic 0+2, k
Jirka Järvi
Nenad Veljkovic 1+0
Jukka-Pekka Jyrämö
Jussi Nyström 1+0
Erkka Helminen 1+0
Kim Lingman 1+1
Samuli Kaasalainen 0+1
(Jesse Järvi)
(Janne Hevonoja)