Jyväskylästä selvä tappio

Leijona Futsal vieraili sunnuntaina Jyväskylässä, jossa kevätkaudella hyviä otteita esittänyt Liikunan Riemu isännöi akaalaisia. Kotijoukkue kaipaisi pisteitä vierailijoitaan enemmän ja se ne myös nappasi murskalukemin 7-1 (3-1).

Keskiviikon nihkeä TPK-peli sai jatkoa Riemua vastaan. Kotijoukkue oli selvästi paremmalla jalalla liikkeellä kuin erinäisten syiden takia melko kapealla ringillä pelannut vierasjoukkue. Erityisesti Leijonien puolustaminen ei ollut voittoon vaadittavalla tasolla. Maalipaikkoja saatiin kyllä rakennettua riittävästi, mutta terävyys puuttui viimeistelystä. Vain Jussi Nyström osui maalipuitten väliin.

Leijona-vahdit Tuomas Kallioinen ja Juho Laine pelasivat pelin puoliksi, ja hyvin pelasivatkin. Heitä ei takaiskuista voi syyttää. Riemu teki avausjaksolla kolme maalia ja toisella kaksi. Sen jälkeen Leijona Futsal lähti hakemaan kavennuksia lentävällä maalivahdilla, ja yrityksen epäonnistuessa Riemu pääsi kaunistelemaan loppulukemiksi turhankin suuret 7-1 (3-1).

Tappionkin hetkellä eteenpäin on mentävä, ja Leijonien osalta se tarkoittaa ensi viikon lauantaina paluuta kotisaliin. Vastaan siinä asettuu kevään komeettajoukkue SoVo, jolta LeiF kävi nappaassa syyskierroksella pisteet. Kotivoitolla käytännössä varmistuisi kotietu puolivälieriin.

Riemu - Leijona Futsal 7-1 (3-1)
01:02 0-1 Jussi Nyström (Tuomas Kallioinen)
02:19 1-1 Janne Paljakka (Janne Rissanen)
15:16 2-1 Janne Törmänen
19:37 3-1 Sakari Holopainen (Janne Törmänen)
20:52 4-1 Ville Vähäkoitti (Janne Törmänen)
22:40 5-1 Eetu Parpala (Jonne Silonsaari)
31:51 6-1 Eetu Parpala (Janne Törmänen)
37:51 7-1 Santeri Paajanen

Kokoonpano:
Juho Laine mv
Tuomas Kallioinen mv 0+1
Jussi Nyström 1+0
Ville Ojala
Jesse Järvi, k
Janne Hevonoja
Janne Eerikäinen
Henri Ojala
Samuli Kaasalainen, pp
Stefan Krstic
Nenad Veljkovic
Nenad Rancic