Myös toisesta treenipelistä voitto

Harjoitusottelut jatkuivat perjantai-iltana Valkeakoskella. Vastassa oli kauteen isoin panostuksin lähtevä Mad Max. Tasaisessa pelissä Leijona oli hiukan terävämpi maalitilanteissa ja nousi toisella jaksolla 2-5 (2-1) -vierasvoittoon.

Varsinkin avausjakso oli tasaista vääntöä. Leijona piti ehkä enemmän palloa, mutta maalipaikat menivät melko tasan. Leijonista maalinteossa onnistui vain Henri Ojala, joka sai putata Tomi Kohosen upean syötön verkkoon.

Toiselle jaksolle Leijonat saivat hiukan terävöitettyä hyökkäyspeliään. Komean kuvion päätteeksi Yasar Elbeller punnersi ensimmäisen Leijona-maalinsa Jirka Järven syötöstä. Ja voittomaalista vastasi Miikka Hurme. Viimeisellä minuutilla Järvi ja Nenad Veljkovic pääsivät vielä herkuttelemaan nahkakuulan tyhjään Max-maaliin. Toisen jakson maalissa pelannut Tuomas Arvonen otti muutaman näyttävän kopin ja piti nollat omassa osuudessaan.

- Pehmeitä syöttjä, sijoittumisvirheitä, ajatuskatkoja. Ei ollut meiltä paras peli tänään, varmaankin huonompi kuin edellinen. Mutta mieltä lämmittää tietysti nousu voittoon ja tämän takiahan näitä pelejä pelataan, että kehitytään ja etsitään niitä kehityskohteita", purkitti Leijona-koutsi Pauli Jokinen.

Sunnuntaina pelataan taas. Edessä on Liittocupin finaaliturnaus Pirkkahallissa. Leijonat pelaa välierässä jo klo 11, vastassa PP-70. Voittaja etenee iltapäivän finaaliin ja hävinnyt jää pronssimatsiin. Otteluiden peliaika on 2*15min.

Mad Max-Leijona Futsal 2-5 (2-1)
06:42 0-1 Henri Ojala (Tomi Kohonen)
08:22 1-1 Riku Raikko (Jarno Mäkinen)
10:52 2-1 Jarno Mäkinen (Mika Jussila)
28:31 2-2 Yasar Elbeller (Jirka Järvi)
33:54 2-3 Miikka Hurme
39:40 2-4 Jirka Järvi tm
39:47 2-5 Nenad Veljkovic tm

Kokoonpano:
Jukka Saari mv
Tuomas Arvonen mv
Henri Ojala 1+0
Yasar Elbeller 1+0
Tomi Kohonen 0+1
Jirka Järvi 1+1
Jovan Stankovic
Drazen Arvaji
Miikka Hurme 1+0
Nenad Veljkovic 1+0
Jukka-Pekka Jyrämö
Ukko Rimmi
Erkka Helminen