Mad Max nurin myös kotikentällä

Viime perjantaina Valkeakoskella numeroin 5-2 voittanut Leijona Futsal oli tyly isäntä tiistain treenipelissä. Edellisestä pistettiin vielä maali paremmaksi ja loppulukemat näin 6-2 (4-1).

Tiukka viiden päivän rutistus päättyi tiistaina Monarilla molempien joukkueiden neljänteen peliin. Rasitus näkyi enemmän ilman muutamaa kärkipelaajaansa matkassa olleiden vieraiden otteissa, sillä Leijona Futsal hallitsi pallollista peliä huomattavasti selvemmin kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Valkeakoskella.

Ottelun tempo ei noussut niin kiivaaksi kuin perjantaina, eikä vähiten sen takia että Leijona Futsal käytännössä ratkaisi pelin jo avauskympillä. Selvä pallonhallinta ja kolme komeaa häkkiä taittoivat vieraiden selkärankaa sen verran, että suurin kiima pelistä oli ohi.

Leijonien puolustuspelaaminen oli parantunut selvästi, ja Maxillä oli suuria vaikeuksia päästä huippupaikoille pallonhallinnan kautta. Leijona Futsal hyökkäsi tasaisemmin koko joukkueena ja tänään tahtipuikkoa heilutteli erityisesti Drazen Arvaji kolmella hienolla osumalla. Jovan Stankovic ja Yasar Elbeller säestivät 1+2 -tehoillaan.

Mad Max tähyää jo lauantain liiga-avaukseen, mutta Leijona Futsalin ensimmäinen liigapeli pelataan vähän myöhemmin. Niinpä vielä kerran ehditään pelaamaan treenipelikin, kun ykkösen kärkinippuihin lukeutuva FC Rauma saapuu lauantaina Monarille testaamaan tasonsa Leijonaa vastaan. Ottelu käynnistyy klo 13 ja se on siis viimeinen treenipeli akaalaisten osalta ennen Futsal-Liigan alkua.

Leijona Futsal-Mad Max 6-2 (4-1)
01:28 1-0 Yasar Elbeller (Jovan Stankovic)
07:17 2-0 Jovan Stankovic (Yasar Elbeller)
08:53 3-0 Drazen Arvaji (Jukka-Pekka Jyrämö)
11:12 3-1 Mikko Heritty
15:15 4-1 Drazen Arvaji (Jovan Stankovic)
28:23 5-1 Drazen Arvaji (Yasar Elbeller)
37.32 5-2 Santeri Lintunen tm
39:12 6-2 Nenad Veljkovic tm

Kokoonpano:
Juho Laine mv
Jukka Saari mv
Yasar Elbeller 1+2
Jovan Stankovic 1+2
Drazen Arvaji 3+0
Jukka-Pekka Jyrämö 0+1
Jirka Järvi
Tomi Kohonen
Miikka Hurme
Nenad Veljkovic 1+0
Henri Ojala