FC Rauma haki voiton Toijalasta

Leijona Futsalin treenipelikausi päättyi lauantaina, kun ykkösen kärkiseuroihin lukeutuva FC Rauma vieraili Monarilla. Ja tehokkaasti vierailikin, kun nappasi 1-3 (0-0) -vierasvoiton.

Futsalissa useimmiten voittaa se, kumpi hyökkää aktiivisemmin. Tällä kertaa tuo totuus ei kuitenkaan toteutunut, kun erittäin tiiviisti ja uhrautuvaisesti puolustuksen kautta peliin lähtenyt raumalaismiehistö nappasi voiton Monarilta. Varsinkin avausjakso oli pelkkä LeiF-pyöritystä, mutta viisi tolppalaukausta ei lämmitä yhtään kun taululla ovat 0-0 -taukolukemat.

Toisella jaksolla kotihallinta jatkui, muttei lainkaan niin selvästi. Rauma sai uskoa tasatilanteesta ja menikin heti jakson alussa parin maalin karkumatkalle vastahyökkäyksistään. Jovan Stankovicin kavennusosuma oli laiha lohtu kun huikean matsin pelannut Rauma-veskari Juho-Matti Pösö paalutti vielä tyhjään rysään loppulukemat 1-3.

Huono kenraali tietää yleensä hyvää ensi-iltaa, toivottavasti tässäkin tapauksessa. Leijona-ryhmälle jäi liiga-avaukseen Ilvestä vastaan paljon parannettavaa. Tuo peli siis Monarilla ke 14.10. eli vielä on puolitoista viikkoa aikaa hioa otteet liigakuntoon.

Leijona Futsal-FC Rauma 1-3 (0-0)
23:34 0-1 Jaakko Valtanen
24:32 0-2 Kasper Nyholm
32:03 1-2 Jovan Stankovic (Drazen Arvaji)
39:31 1-3 Juho-Matti Pösö tm

Kokoonpano:
Juho Laine mv
Jukka Saari mv
Yasar Elbeller
Jovan Stankovic 1+0
Drazen Arvaji 0+1
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Jirka Järvi
Tomi Kohonen
Miikka Hurme
Nenad Veljkovic
Henri Ojala
(Ukko Rimmi)