Leijona taipui Jyväskylässä

Jyväskylässä nähtiin lauantaina tasainen vääntö KaDyn ja Leijona Futsalin kesken. Paremmalla viimeistelyllä olisi ollut enemmänkin saatavissa, mutta tällä kertaa pisteet jäivät Jyväskylään lopulta lukemin 4-1 (0-0).

Avausjakso oli tasaista vääntöä. KaDy hallitsi niukasti alkua ja sai pallon maalipuihinkin. Mutta jakson edetessä myös vieraat pääsivät paremmin ja paremmin peliin mukaan. Hallinnan myötä myös maalipaikat kääntyivät vieraille, mutta ainoastaan ylärimaan asti ylsivät Leijona-hyökkäyksetkin.

Toiselle jaksolle Leijona Futsal sai loistavan alun, kun Yasar Elbellerin rajapotkusta Jussi Nyström pommitti vierasjohdon. Valitettavasti maali suoristi vieraiden selkiä, ja herätti KaDyn. Seuraava muutaman minuutin pätkä kulki kotijoukkueen tahdissa ja tulostakin tuli. Kaksi löysää puolustamista toi KaDylle nopeaan tahtiin kaksi maalia.

Vieraat käänsivät pelin hallintaa väkisin itselleen, ja maalipaikkojakin rakennettiin ihan riittävästi tasoitukseen asti. Mutta ratkaisuista puuttui tarvittava terävyys ja rentous. Lopussa nousua haettiin lentävän maalivahdin turvin, mutta se ei tuottanut kuin kaksi lisäosumaa kotijoukkueelle ja näin loppulukemiksi kirjattiin KaDya mairitteleva kotivoitto 4-1 (0-0).

- "Joukkueena kokonaisuutena hyvä peli maalintekoa lukuunottamatta. Tämä on vaivannut meitä jo usean pelin ajan. Paikkoja saatiin taas luotua riittävä määrä voiton takeeksi, mutta kun ei osuta niin ei osuta. Vastustajan veskari pelasi loistavan pelin, kuten myös Saaren Jugi meidän maalissa. Kahdelta tasaiselta jengiltä viihdyttävä ottelu, olisi ansainnut hiukan isomman katsojamäärän ja paremman tunnelmankin", Leijona-valmentaja Pauli Jokinen turinoi taiston tauottua.

Jälleen kerran poissaolojen runtelemana liikkeellä ollut Leijona Futsal huilaa ensi viikonlopun, ja palaa kehiin kotipelissä GFT:tä vastaan kahden viikon päästä lauantaina. Silloin ei ole ketään pelikiellossa! Ja jos oikein hyvin käy, niin sairastupakin voi olla jopa täysin tyhjä. Koko joukkueen hyviä yhteisiä pelejä tarvitaankin matkalla kohti kevättä. Nyt treenataan kaksi viikkoa ja silloin alkaa neljän pelin mittainen runkosarjan loppusuora. Kolme näistä päästään pelaamaan kotihallissa Toijalassa.

KaDy-Leijona Futsal 4-1 (0-0)
20:33 0-1 Jussi Nyström (Yasar Elbeller)
21:39 1-1 Tuomas Linjamäki (Jukka Kytölä)
25:03 2-1 Arash Muridiyazd (Kimmo Tolvanen)
38:34 3-1 Arash Muridiyazd (Jukka Kytölä)
39:04 4-1 Jussi Kaihlajärvi

Kokoonpano:
Jukka Saari mv
Yasar Elbeller 0+1
Irakli Todua, pp
Jovan Stankovic
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Jussi Nyström 1+0
Henri Ojala
Miikka Hurme
(Pauli Jokinen)