Riemu parempi Jyväskylässä

Leijona Futsal haki kauden avausvoittoaan lauantaina Jyväskylän reissulta. Vastassa ollut Riemu oli kuitenkin parempi ja piti pisteet Keski-Suomessa lukemin 5-1 (1-0).

Avauskymppi oli kotijoukkueen hallintaa. Riemu tuli aggressiivisesti päälle ja Leijona ei saanut bussijalkojaan auki. Kotihallinta tuotti elintärkeän avausmaalin, jolla Riemu pääsi taukojohtoon tasaisesta jälkimmäisestä kympistä huolimatta. Leijonien hallinta ei yksinkertaisesti tuottanut riittävän laadukkaita maalipaikkoja riittävän paljon.

Toinen jakso jatkui tasaisena, kunnes Riemun kulmapotkusta pallo pomppasi omista sisään ja kotijoukkue karkasi kahden maalin johtomatkalle. Se muutti pelin luonnetta ja hurlumhei-vaiheen käytti jälleen Riemu, maalaten jo kolmannensa.

Edes ylivoima ei onnistunut tänään Leijonilta. Jovan Stankovicin kavennus oli lopulta laiha lohtu kun Riemu iski lopussa vielä kaksi maalia tyhjiin ja kaunisteli näin loppulukemiksi 5-1 (1-0).

Helppoa kauden alkua ei kukaan odottanut, mutta ei ehkä näin vaikeatakaan. Joukkue puristaa nyt hiukan liikaa ja tietysti Veljkovicin pelikielto ei auta asiaa. Seuraavaksi rennompaa ja tehokkaampaa esitystä lähdetään etsimään ensi viikon sunnuntaina kaikkein karmeimpaan mahdolliseen paikkaan, kun Sievissä vastassa on viime kauden mestari. Tuohon peliin päästään ainakin ilman minkäänsortin paineita!

Riemu-Leijona Futsal 5-1 (1-0)
03:09 1-0 Sakari Holopainen (Teemu Lukkari)
26:22 2-0 oma maali
27:22 3-0 Teemu Lukkari (Eetu Parpala)
37:39 3-1 Jovan Stankovic (Yasar Elbeller) im
38:31 4-1 Janne Rissanen (Janne Paljakka) tm
39:35 5-1 Sami Myllymäki tm

Kokoonpano:
Jukka Saari mv, pp
(Juho Laine mv)
Jirka Järvi
Jovan Stankovic 1+0, k
Yasar Elbeller
Drazen Arvaji 0+1
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Miikka Hurme
Tomi Kohonen
Erkka Helminen
Henri Ojala