Niukka tappio Oulusta

Leijona Futsal käynnisti pohjoisen tuplaviikonlopun lauantai-iltana Oulussa. Isäntänä toimi Tervarit, joka oli lopulta niukasti parempi voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4-3 (vm. 3-1) ja. 3-3, 2-2 (2-2).

Erikoisen näköiset voittolukemat selittyvät Futsal-Liigan pelisysteemillä, jossa varsinaisen peliajan jälkeen pelataan viiden minuutin jatkoaika loppuun saakka. Tällä kertaa molemmat iskivät jatkoajalla yhden maalin. Näin ratkaisua haettiin siis voittomaalikisasta asti, jossa Tervarit oli parempi ja kuittasi näin lisäpisteen itselleen.

Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 2-2 ja tasaistahan se oli muutenkin. Leijonien kannalta peli alkoi upeasti, kun Jukka-Pekka Jyrämön ja Jovan Stankovicin johdolla taululla olivat nopeasti 0-2 -johtolukemat. Paikkoja lisämaaleihinkin oli, mutta kun niitä ei käytetty niin kotijoukkue käytti. Tervarit tuli yhtä nopeaan tahtiin tasoihin viidentoista peliminuutin kohdilla.

Jälkimmäinen jakso oli ehkä kevyesti Tervari-pitoinen, vaikka molemmissa päissä kyllä omat paikkansa olivatkin. Vieraiden maalinsuulla Juho Laine torjui hienosti ja takasi tasuripisteen vieraille. Jatkoajalla Tervarit siirtyi ensin kaukorankkarista johtoon, mutta Jyrämö tasoitti heti perään lentävän maalivahdin turvin. Voittomaalikisassa isäntien veskari onnistui torjumaan yhden Leijona-kudin, ja näin pisteet jaettiin 2-1 kotijoukkueelle.

Matka jatkuu sunnuntaina Kemiin, jossa FC Kemi isännöi Leijonia ennen pitkää kotimatkaa Akaaseen.

Tervarit-Leijona Futsal 4-3 (vm. 3-1) ja. 3-3, 2-2 (2-2).
00:46 0-1 Jukka-Pekka Jyrämnö (Yasar Elbeller)
02:04 0-2 Jovan Stankovic
13:10 1-2 Aki Vähäsöyrinki (Adrian Rizvani)
15:33 2-2 Rony Knape (Heikki Halmet)
41:15 3-2 Adrian Rizvani 10m rp
42:25 3-3 Jukka-Pekka Jyrämö (Henri Ojala) im

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Jukka Saari mv, k)
Jirka Järvi
Yasar Elbeller 0+1
Jovan Stankovic 1+0, pp
Jukka-Pekka Jyrämö 'C' 2+0, k
Miikka Hurme
Henri Ojala 0+1, k
Vesa Pajula
Jesse Järvi, k
(Ukko Rimmi)