Cup-taival katkesi nopeasti

Leijona Futsalin taival tämän kauden Futsal Cupissa alkoi suoraan neljänneltä kierrokselta, ja siihen se myös loppui. SoVo otti revanssin viime vuoden Cupista ja haki jatkopaikan Akaasta maalein 2-4 (1-2).

Voittoa voi pitää ansaittuna. SoVo hallitsi palloa enemmän ja loi maalitilanteita aktiivisemmin. Toki omat paikkansa oli myös kotijoukkueella, mutta viimeistely ei ollut niin kovalla tasolla, että ottelusta olisi voittoa kammettu.

Ilman Dusan Milojevicia, Jussi Nyströmiä ja muutamaa muuta tärkeää palasta matkassa ollut kotijoukkue oli jo lähtöjään kapealla ringillä pelissä, eikä tilannetta ainakaan helpottanut Jirka Järven punainen kortti toisella jaksolla. LeiF taisteli sen minkä pystyi, mutta vieraat olivat tänään vahvempia.

Leijona Futsalin maaleista vastasivat maalin edestä pallon verkkoon sutinut Matti Anttonen, sekä kaukorankkarin päätösminuutilla komeasti ylänurkkaan ampunut Yasar Elbeller. Kotijoukkueen parhaana palkittiin maalivahti Jukka Saari.

Cup päättyi, joten katseet voidaan Leijona Futsalin osalta siirtää täysin Liigapeleihin. Ne jatkuvat ensi vuoden puolella, kun 7.1. Monarille saapuu vastustajaksi PP-70. Silloin peliin lähdetään aivan toisenlaisella ilmeellä kuin tänään! Leijona Futsal toivottaa kaikille kannattajilleen oikein mukavaa Joulua ja onnekasta vuotta 2017 - hallilla nähdään!

Leijona Futsal-SoVo 2-4 (0-2)
07:18 0-1 Pekka Karjalainen (Arber Istrefi)
09:39 0-2 Valdrin Seferi (Arber Istrefi)
27:21 0-3 Gesim Voca (Arber Istrefi)
29:07 1-3 Matti Anttonen
35:22 1-4 Arber Istrefi (Tuomas Hakala)
39:46 2-4 Yasar Elbeller 10m rp

Kokoonpano:
Jukka Saari mv, pp
Jukka-Pekka Jyrämö 'C', k
Petri Grönholm
Miikka Hurme
Jirka Järvi 'A', p
Matti Anttonen 1+0
Yasar Elbeller 1+0
Henri Ojala