MusaFutsal nurin tiukassa pelissä

Treenipelit jatkuivat sunnuntaina Monarilla. Porilainen Musan Salama ei paljon pallossa ollut, mutta onnistui omalla taktiikallaan pitämään pelin tasaisena loppuun asti. Päätösminuuttien onnistumiset toivat Leijonalle niukan 4-3 (1-1) -kotivoiton.

Illan sankaria ei tarvitse koirien ja kissojen kanssa etsiä. Jussi Nyström paukutti tehot 3+1 ja käänsi komeilla tykeillään peliä kotijoukkueen eduksi. Maalin makuun pääsi myös tuore LeiF-vahvistus Dusan Milojevic, joka vain yksien harjoitusten jälkeenkin osoitti vahvistuksen elkeitä debyytissään.

Itse kenttäpelissä ottelun juoni oli pitkälti samankaltainen kuin avauspelissä Raumaa vastaan. Leijona Futsal pääsi harjoittelemaan pallonhallintaa, ja maalipaikkojen etsimistä äärimmäisen puolustusvoittoista taktiikkaa vastaan. Nyt siinä onnistuttiin Rauma-peliä paremmin. Maalipaikkoja riitti tasaisella tahdilla, ja tarkemmalla viimeistelyllä peli olisi voinut ratketa aiemminkin. Vierasjoukkue Musa ei pallonhallinnalla montaa paikkaa rakentanut, mutta vastaiskuissa se osoitti erinomaista terävyyttä läpi pelin ja tietysti puolustuspään asenne oli kovaa luokkaa.

Leijona Futsalin pre-season jatkuu keskiviikkona, kun Liittocupin peliin Monarille vieraaksi saapuu liiganousija PJK Pirkkalasta. Vastus kovenee siis parilla pykälällä aiemmista, mutta niin sen pitääkin. Oletettavasti pallonhallintaprosentit tasoittuvat kun vastassa on liigajoukkue, mikä toisaalta mahdollistaa ainakin teoriassa hiukan enemmän vastahyökkäysmahdollisuuksia kotijoukkueellekin. Arvailujen sijaan uuden pirkanmaalaisen liigatulokkaan syysvireen pääsee näkemään omin silmin keskiviikkona alkaen klo 19.

Kokoonpano MusaFutsalia vastaan 28.8.2016:
Jukka Saari mv
Juho Laine mv
Jirka Järvi 0+1
Jussi Nyström 3+1
Miikka Hurme
Yasar Elbeller
Dusan Milojevic 1+0
Petri Grönholm
Aleksi Pirttijoki
Matti Anttonen