Murskavoitolla pronssimitalit Akaaseen!

Leijona Futsal ja SoVo kohtasivat viidennen kerran tälllä kaudella lauantaina Monarilla. Kotijoukkue oli hävinnyt neljä aiempaa kohtaamista, mutta panosten ollessa korkeimmillaan, myös LeiF oli parhaimmillaan. Seurahistorian ensimmäinen pronssi varmistui toisen jakson ilotulituksessa, ja loppunumeroiksi kirjattiin 8-1 (1-0).

Pronssipeli ei ollut se, mihin joukkue tähtäsi. Mutta koska niukka tappio välierissä sinne pakotti, niin pelatahan se täytyi. Ja pelissä oli myös iso panos: tarjolla oli seurahistorian, ja koko nykyisen Akaan kaupungin ensimmäinen palloilulajien mitali. Upean esityksen jälkeen näin kävikin, ja Leijona Futsal juhlii nyt pronssimitalia!

Pronssiottelu oli kotijoukkueen suvereeni näytös. Se hallitsi avausjaksoa mielin määrin, mutta maalinteko oli vaikeaa. Vain Petri Grönholm osui lukuisista maalipaikoista. SoVo iski välillä vaarallisesti vastahyökkäyksistä, mutta LeiF-veskari Juho Laine torjui jälleen kerran loistavasti.
SE ON SIINÄ!Toisella jaksolla jännitys purkautui nopeasti. Täyden Monari kannustama Leijona Futsal iski jakson alkuun kolmessa minuutissa peräti neljä maalia, ja pronssimitaleiden kohtalo oli ratkennut. Jussi Nyström, Dusan Milojevic ja päivän tehokkain Jirka Järvi (2+1) johtivat toisen jakson näytöstä. Myös pitkään loukkaantuneena ollut Jovan Stankovic oli tänään isossa roolissa, ja nappasi syöttöpisteenkin. Viidennen maalin jälkeen SoVo lähti yrittämään kavennuksia lentävällä maalivahdilla, mutta kovin tuloksesta se ei ollut. Se sai tehtyä vain yhden maalin, ja kotijoukkue kaunisteli tyhjiin loppulukemia. Yasar Elbeller, Grönholm ja Miikka Hurme osuivat tolppien väliin.

Loistava koko joukkueen esitys oli täydellinen päätös kaudelle. Leijona Futsal pelasi seurahistorian ylivoimaisesti parhaan talven, ja se päättyi pronssijuhliin. Päävalmentaja Matti Anttonen oli lopulta siis ensimmäinen valmentaja, joka pystyi tuomaan mitalin seuralle.

"Pelasimme yhden kauden ehjimmistä otteluista. Kaikki pääsivät näyttämään tasonsa. Toisella jaksolla alkoi pallot menemään paikoista sisään, ja sen jälkeen ottelu oli täysin meidän hallinnassa. Upeaa päättää kausi voittoon ja tämä on hieno palkinto koko kauden kovasta työstä, jota olemme joukkueena tehneet!", Matti fiilisteli voiton jälkeen.

Nyt juhlitaan, mutta taustalla on käynnissä työ myös ensi kauden joukkueen osalta. Pysykää kanavalla!

Leijona Futsal-SoVo 8-1 (1-0)
14:21 1-0 Petri Grönholm
21:29 2-0 Jussi Nyström (Jirka Järvi)
22:57 3-0 Dusan Milojevic (Petri Grönholm)
24:00 4-0 Jirka Järvi (Jovan Stankovic)
24:34 5-0 Jirka Järvi (Matti Anttonen)
29:18 6-0 Yasar Elbeller (Miikka Hurme)
31:13 6-1 Aapo Hakala (Mergim Bushi)
36:03 7-1 Petri Grönholm
37:44 8-1 Miikka Hurme (Yasar Elbeller)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
Jukka Saari mv
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Dusan Milojevic 1+0
Petri Grönholm 2+1, pp
Miikka Hurme 1+1
Yasar Elbeller 1+1
Jussi Nyström 1+0
Jirka Järvi 2+1
Matti Anttonen 0+1
Henri Ojala
Jovan Stankovic 0+1