Riemu kavensi puolivälierävoitot

Jyväskylässä nähtiin lauantaina vahva kotijoukkue, joka toisella jaksolla pudotti Leijona Futsalin kyydistään. Sarja jatkuu huomenna Riemun napatessa avausvoittonsa lukemin 7-2 (1-0).

Kenttätapahtumia loppulukemat toki kuvaavat melko huonosti. Jo avausjaksolla, joka lopulta päättyi kotijoukkueen 1-0 -johdossa, oli vierailla kaikki mahdollisuudet ratkaista peli. Hallinta ja maalipaikat menivät LeiFille, mutta se ei auta, kun maalinteko sakkaa. Kotijoukkueen veskari venyi muutamaan hienoon torjuntaan, ja näin kotijoukkue pääsi toiselle jaksolle johdoasemassa.

Toisen jakson alku oli akaalaisittain synkkä. Tasoitusmaalin jahtaamisen sijaan jouduttiin nopeaan tahtiin peräti kolmen maalin takamatkalle Riemun viimeistellessä murhaavasti.

Kova taistelu tuotti kaksi kavennusta, mutta sitä lähemmäksi Riemu ei vieraitaan päästänyt. Viisi minuuttia ennen loppua oltiin siis vielä maalin päässä, kun Petri Grönholm ja Jirka Järvi onnistuivat maalinteossa. Tämän jälkeen osui kuitenkin enää vain yksi joukkue, kun Riemu pääsi kaunistelemaan loppulukemia riskejä ottanutta vastustajaa vastaan. Se osui vielä neljästi ja näin loppulukemiksi kirjattiin tylyt 7-2.

Sarja jatkuu sunnuntaina neljännellä ottelulla. Se pelataan Jyväskylän Monnarilla klo 15, ja asetelma on selvä: voitolla välieriin, tappiolla game vitoseen, joka pelattaisiin tässä tapauksessa ensi keskiviikkona Monarilla.

Riemu-Leijona Futsal 7-2 (1-0)
09:49 1-0 Janne Törmänen (Eetu Parpala)
21:34 2-0 Ville Vähäkoitti (Janne Paljakka)
22:33 3-0 Kasperi Halme (Eetu Parpala)
27:56 3-1 Petri Grönholm (Dusan Milojevic)
34:33 3-2 Jirka Järvi (Petri Grönholm)
35:05 4-2 Ville Vähäkoitti
36:28 5-2 Janne Törmänen (Jori Lagerblom)
36:53 6-2 Janne Paljakka (Ville Vähäkoitti)
39:00 7-2 Sakari Holopainen (Ville Vähäkoitti)

Kokoonpano:
Jukka Saari mv, k
(Veli-Matti Korhonen mv)
(Juho Laine mv)
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Dusan Milojevic 0+1
Petri Grönholm 1+1
Miikka Hurme
Yasar Elbeller
Jussi Nyström
Jirka Järvi 1+0
Henri Ojala
Matti Anttonen