Stankovic palasi, Riemu kaatui

Leijona Futsal kohtasi lauantaina Riemun Monarilla. Ottelu oli alusta lähtien tiukasti isäntien hallinnassa, ja loppulukemat kirjattiin 6-4 (2-0).

Voiton lisäksi kotikatsomoa ilahdutti Jovan Stankovicin paluu pelikentille. Pitkän poissaolon jälkeen Stankovic esiintyi kentällä tutun varmaotteisesti, vaikkei tehopisteitä tänään irronnutkaan. Miehen poissaolessa uudet vastuunkantajat ovat kasvattaneet siivet.

Avausjakso oli selvää kotijoukkueen hallintaa. Lukemat olisivat tauolle mennessä olla enemmänkin, mutta vain tehopörssin kärkimiehet Jussi Nyström ja Dusan Milojevic osuivat.


Parivaljakko Milojevic-Nyström oli jälleen tehokkaana

Toisen jakson alussa Riemu tuli nopeasti maalin päähän, ja hallinta siirtyi vieraille. Tämän heikon Leijona-jakson pelasti kuitenkin kotijoukkueen maalilla Juho Laine, joka piti maalinsa puhtaana tärkeillä hetkillä. Kun puolustus pitää, ei joukkueella ole hätää. Nyström osui Petri Grönholmin esityöstä lukemiksi 3-1 ja muutenkin kotijoukkue sai taas pelijuonesta kiinni paukutellen Riemu-maalin tolppia useaan otteeseen.

Ottelun päätösminuuteista annetaan Leijona Futsalin päivän ainoa miinus. Riemun ylivoiman aikana puolustusasenne oli suorastaan surkeaa, ja vierasjoukkue pääsi puttailemaan takatolpalta kavennuksia. Tosin mitään hätää ottelun voitosta ei missään vaiheessa ollut, kun palloa saatiin pitseihin myös toisessa päässä. Yasar Elbeller ja Milojevic osuivat tyhjään jyväskyläläismaaliin, ja Hurme osui maalivahdin ollessa tolppien välissä. Loppulukemiksi näin vieraita hiukan mairittelevat 6-4.


Jovan Stankovic palasi Leijona Futsalin kokoonpanoon pitkän poissaolon jälkeen

Voitto toi tärkeät kolme pistettä sarjataulukkoon. Ensi viikonloppuna ratkaistaan Futsal Cupin herruus, joten Leijona Futsal huilaa ja kerää energiaa seuraaviin liigapeleihin. Lauantaina 18.2. matkataan Somerolle rakkaan kilpakumppanin SoVon vieraaksi.

Leijona Futsal-Riemu 6-4 (2-0)
07:31 1-0 Jussi Nyström (Dusan Milojevic)
16:46 2-0 Dusan Milojevic (Petri Grönholm)
21:28 2-1 Eetu Parpala (Kasperi Halme)
27:59 3-1 Jussi Nyström (Petri Grönholm)
36:20 4-1 Yasar Elbeller (Jukka-Pekka Jyrämö)
36:29 4-2 Sakari Holopainen (Ville Vähäkoitti)
37:18 5-2 Dusan Milojevic (Jussi Nyström)
38:16 6-2 Miikka Hurme (Juho Laine)
38:31 6-3 Sakari Holopainen (Ville Vähäkoitti)
39:04 6-4 Sakari Holopainen (Ville Vähäkoitti)

Kokoonpano:
Juho Laine mv 0+1
(Jukka Saari mv)
Dusan Milojevic 2+1, pp
Jussi Nyström 2+1
Jukka-Pekka Jyrämö 'C' 0+1
Petri Grönholm 0+2
Miikka Hurme 1+0
Yasar Elbeller 1+0
Jovan Stankovic
Matti Anttonen
Henri Ojala