Sievi niukasti parempi kärkiottelussa

Leijona Futsal kohtasi Sievin lauantaina Raahessa. Joukkueiden kauden kolmas keskinäinen ottelu toi kolmannen jatkoajan, ja tällä kertaa oli Sievin vuoro olla sen myötä parempi. Lisäpiste jäi näin Pohjanmaalle maalein 4-3ja, 3-3 (2-2).

Leijona Futsal pelasi varsin mallikasta vieraspeliä ensimmäiset 30 minuuttia. Valitettavasti viimeisellä kympillä Sievi sai kuitenkin pelin kääntymään isäntäjoukkueen hallintaan, ja lopulta 3-3 -tasoitukseenkin. Jatkoajalla Sievi nappasi vielä lisäpisteenkin, joten sarjapisteet jaettiin tänään melko oikeudenmukaisesti 2-1.

Avausjakso alkoi Sievin painostuksella, joka päättyi isäntien johto-osumaan ennen kuin Leijona oli oikeastaan ehtinyt vielä kertaakaan edes hyökkäysalueella. Vähitellen vieraatkin saivat kuitenkin juonesta hyvin kiinni, ja maalipaikkoja alkoi rakentumaan myös toiseen päähän. Tolpatkin kolisivat muutamaan kertaan Sievi-maalilla, ja verkkoon asti pallo saatiin kahdesti. Molemmilla kerroilla Miikka Hurme toimi viimeistelijänä, saaden hyvät syötöt Petri Grönholmilta sekä Dusan Milojevicilta. Kun päivän parhaaksi Leijonaksi valitun Hurmeen maalien välissä Sievi oli noussut uudelleen johtoasemaan, mentiin tauolle siis lukemissa 2-2.


Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Raahen Liikuntahallissa

Toisen jakson alku oli tasaista vääntöä, jossa vierasjohto nähtiin ajassa 25:16, kun kapteeni Jukka-Pekka Jyrämö ohjasi takatolpalta Milojevicin loistavan passin verkkoon. Jakson edetessä Sievi kasasi rivejään, ja onnistui lopulta tasoituksessa seitsemisen minuuttia ennen päätössummeria. Loppuminuuteilla Sievi hallitsi peliä, mutta Leijona Futsal taisteli hyvän pelin torjuneen Jukka Saaren johdolla itsensä jatkoajalle. Siinä Sievi oli kuitenkin siis parempi.


Miikka Hurme oli tänään pelipäällä

Kauden kolmaskin peli Sieviä vastaan päättyi siis jälleen vasta jatko-ottelussa. Tappiosta huolimatta esityksestä voidaan löytää taas paljon hyvääkin, ja ne hyvät asiat otetaan mukaan huomiselle, kun Pohjanmaan kiertue jatkuu. Vaasassa Ruutupaidat isännöi Leijonia. Viime kaudella Vaasassa koettiin selvä tappio, joten nyt on revanssin aika. Molemmat joukkueet kaipaavat sarjataulukkoon lisäpisteitä, ja omalla hyvällä pelillä ne on napattavissa Akaaseen. Mutta vain hyvällä.

Sievi FS-Leijona Futsal 4-3ja, 3-3 (2-2)
02:10 1-0 Rami Tirkkonen (Nikola Erceg)
10:13 1-1 Miikka Hurme (Petri Grönholm)
18:45 2-1 Nikola Erceg (Jarmo Junno)
19:42 2-2 Miikka Hurme (Dusan Milojevic)
25:16 2-3 Jukka-Pekka Jyrämö (Dusan Milojevic)
33:12 3-3 Rami Tirkkonen (Joni Pakola)
41:55 4-3 Juho Väinälä (Rami Tirkkonen)

Kokoonpano:
Jukka Saari mv
(Juho Laine mv)
Dusan Milojevic 0+2
Jukka-Pekka Jyrämö 'C' 1+0
Petri Grönholm 0+1
Miikka Hurme 2+0, pp
Jussi Nyström
Tomi Kohonen
Yasar Elbeller
Matti Anttonen
(Henri Ojala)