SoVo piti pisteet Somerolla

Leijona Futsalin Someron reissu lauantaina ei tuonut toivottuja pisteitä sarjataulukkoon. SoVo tiivisti kärkijoukkoa entisestään kaatamalla akaalaiset vieraansa lukemin 3-1 (1-0).

Normaalisti näiden joukkueiden kohdatessa pelissä on vauhtia ja vaarallisia tilanteita vaikka muille jakaa. Tällä kertaa ottelu ei kuitenkaan noussut klassikkojen joukkoon.

SoVo prässäsi melko maltillisesti läpi pelin, mikä aiheutti sen, että pelissä ei maalipaikoilla mässäilty. Palloa tyydyttiin pitkälti pyörittämään vaarattomalla alueella, ja vastaiskupeli oli minimissä puolin ja toisin.Kotijoukkue oli kuitenkin tänään askeleen terävämpi. Vaikka maalipaikat menivät suunnilleen tasan, ehkä niukasti jopa vierasjoukkueen nimiin, niin maalithan ne futsalissa ratkaisevat. SoVo teki kaksi, ja viimeisen tyhjiin. Leijona Futsal puolestaan osui vain kertaalleen, kun parasta pelikuntoaan vasta etsivä Jovan Stankovic osui toisella jaksolla. Vieraiden parhaana palkittiin tällä kertaa Petri Grönholm.

Leijona Futsal jatkaa pistejahtia ensi viikolla kotihallissa. Vastaan asettuu keskiviikkoiltana PJK, ja lauantaina KaDy. Viimeistään nyt laitetaan Monari täyteen ja kannustetaan Jellonat voittoputkeen ennen pudotuspelien alkua!

SoVo-Leijona Futsal 3-1 (1-0)
05:32 1-0 Gesim Voca (Marko Laaksonen)
24:30 1-1 Jovan Stankovic (Dusan Milojevic)
28:23 2-1 Pekka Karjalainen (Gesim Voca)
36:20 3-1 Drilon Shala

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Jukka Saari mv)
Dusan Milojevic 0+1
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Petri Grönholm, pp
Miikka Hurme
Yasar Elbeller
Jussi Nyström
Jovan Stankovic 1+0, k
Jirka Järvi
(Henri Ojala)
(Matti Anttonen)