Välieräsarja käynnistyi kotivoitolla

Pääsiäislauantai tarjoili täpötäydelle Monarille jälleen todella viihdyttävää ja tapahtumarikasta futsalia. Ja kirsikkana kakun päälle, myös se tärkein eli otteluvoitto kirjattiin kotijoukkueelle. Leijona Futsal nappasi ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan lukemin 3-2 (1-0).

KaDy tuli peliin terävämpänä, ja loi ensimmäiset vaaralliset maalipaikat heti avausvaihdossa. Pian Miikka Hurme kolisutteli tolppaa toisessa päässä, ja pelin virtaus tasoittui muutenkin. Avausjaksolla nähtiin lukuisa määrä hyviä maalipaikkoja molemmissa päissä kenttää, ja peli oli vauhdikasta sekä fyysistä. Kaikinpuolin tasaisen ja viihdyttävän jakson vei lopulta nimiinsä LeiF, kun Jussi Nyström laukaus pienestä kulmasta yllätti KaDy-veskarin. Kotijoukkueen maalilla Juho Laine venytti muutaman aivan uskomattoman pelastuksen, ja olisi oikeastaan jo avausjakson näytöillä ansainnut parhaani pelaajan palkintonsa, mutta toisella jaksolla tahti jatkui samanlaisena.

Toki toisella jaksolla myös Laine joutui lopulta antautumaan. Sitä ennen iltapäivän toinen sankari Jussi Nyström oli pommittanut kotijoukkueen jo 2-0 -johtoon. KaDy kavensi ja rakenteli loppukiriä ottaen pelin hallinnan välillä selkeästikin itselleen. Kiriin saatiin kuitenkin särö ajassa 34:25, kun Yasar Elbeller soitti, ja Jirka Järvi vastasi puhelimeen omasta toimistostaan takatolpalta. Pallo helposti tyhjään KaDy-maaliin ja kotijoukkue jälleen kahden maalin karkumatkalle.


Jussi Nyström ja Juho Laine olivat ensimmäisen välierän suurimmat sankarit

Dramatiikka ei kuitenkaan jäänyt vielä tähän. Ensin KaDylle vihellettiin omituinen, pelin hengen ja vallinneen tuomarilinjan vastainen kaukorankkari jakson kuudennesta rikkeestä. Sen Laine kuitenkin selvitti. KaDy jatkoi reikäpaidalla eli lentävällä maalivahdilla hyökkäämistä, ja se saikin kavennuksen puolisentoista minuuttia ennnen päätösvihellystä. Kotijoukkue taisteli puolustussuuntaan erinomaisesti, ja piti johtoaseman loppuun asti.

Leijona Futsal-KaDy 3-2 (1-0)
06:55 1-0 Jussi Nyström (Dusan Milojevic)
26:16 2-0 Jussi Nyström (Miikka Hurme)
31:12 2-1 Jussi Kaihlajärvi (Pol Viada Mane)
34:25 3-1 Jirka Järvi (Yasar Elbeller)
38:20 3-2 Jukka Kytölä (Mikko Kytölä)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Jukka Saari mv)
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Dusan Milojevic 0+1
Petri Grönholm, k
Miikka Hurme 0+1
Yasar Elbeller 0+1
Jussi Nyström 2+0
Jirka Järvi 1+0
Matti Anttonen
Henri Ojala
Tomi Kohonen