KaDy tasoitti otteluvoitot Jyväskylässä

Toinen välierä sujui Leijona Futsalin käsikirjoituksen mukaisesti vain avausjakson. Toisen oli kirjoittanut kotijoukkue KaDy, ja niinpä verkko heiluikin urakalla vierasjoukkueen maalilla. Loppulukemat 7-2 (1-2).

Avausjaksolla Leijona Futsal oli vielä hyvin pelissä mukana. Vaikka kotijoukkue rakensikin enemmän laatupaikkoja, oli vieraillakin omat hetkensä, ja ennen kaikkea ne käytettiin tehokkaasti hyväksi. Jirka Järven tasoitus ja Miikka Hurmeen johtomaali olivat komeaa katsottavaa, ja tauolle mentiin siis vierasjohdossa 1-2.

Toinen jakso oli kuitenkin tänään akaalaisittain vaisu. Ja puolestaan jyväskyläläisittäin erinomainen. Kotijoukkue sai tärkeän 2-2 -tasoituksen nopeasti, ja ajassa 26:15 se pääsi johtoasemaan hyödynnettyään löysän LeiF-puolustamisen. Kun kotijoukkue pääsi iskemään vastaiskusta lukemat jo 4-2:een kahdeksan minuuttia ennen loppua, oli vieraiden eväät syöty. Ylivoimapyöritys ei oikein tuottanut kunnon maalipaikkoja, vaan viimeisten minuuttien maaleista vastasi kotijoukkue.

Lopussa lukemat repesivät turhankin suureksi, mutta tässä vaiheessa sillä ei ole mitään merkitystä. Välierissä vain voitot lasketaan, ja niitä on nyt molemmilla joukkueilla yksi. Sarja jatkuu keskiviikkona Akaassa tasalukemista, ja kaikki on silloin taas auki. On kuitenkin selvää, että kahden seuraavan päivän aikana Leijonan on taas löydettävä avausottelun kaltainen väkevämpi ote peliin, tai KaDy on valmis ryöstöön!

KaDy-Leijona Futsal 7-2 (1-2)
09:20 1-0 Mikko Kytölä (Sergei Korsunov)
11:46 1-1 Jirka Järvi (Miikka Hurme)
16:48 1-2 Miikka Hurme
22:05 2-2 Sergei Korsunov (Jukka Kytölä)
26:15 3-2 Jukka Kytölä (Mikko Kytölä)
32:13 4-2 Arash Muridiyazd (Jesse Kalliokoski)
37:55 5-2 Sergei Korsunov (Jukka Kytölä)
39:34 6-2 Jani Korpela
39:51 7-2 Santi Sarda Llado (Jose Ikonen)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Jukka Saari mv)
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Dusan Milojevic
Petri Grönholm
Miikka Hurme 1+1, k
Yasar Elbeller
Jussi Nyström, pp
Jirka Järvi 1+0
Matti Anttonen, k
Henri Ojala