Leijona Futsal joutui selkä seinää vasten

KaDy haki värikkäiden vaiheiden jälkeen selvän 1-6 -vierasvoiton Akaasta keskiviikkona, ja näin se pääsee yrittämään välieräsarjan katkaisua perjantaina kotihallissaan.

Kolmas välieräpeli noudatti pitkälti samaa kaavaa kuin toinenkin. Avausjakson Leijona Futsal oli hyvin pelissä mukana, mutta loppua kohden KaDy painoi kaasua ja leijonaryhmä ei pystynyt vastaamaan siihen.

Toki erona edelliseen peliin, tällä kertaa KaDy oli johdossa tauolla. Se tapahtui vähän pelitapahtumien vastaisestikin, sillä kotijoukkueella oli avausjaksolla useita hyviä maalitilanteita vieraisiin verrattuna. Dusan Milojevicin komea tasoitus syntyi ajassa 14:06, ja näin jälkikäteen katsottuna seuraavat viisi minuuttia olivat pelin kulminaatiopiste. Huippupaikoista ei saatu palloa sisään, kun taas KaDy maalasi tylysti loppujakson ainoasta paikastaan.

Toisella jaksolla Leijona taisteli hyvin, mutta hyvää yritystä ei tulostaululla näy. Siellä näkyy vain maalit, ja valitettavasti jälkimmäisenkin puoliskon avausosuman iski KaDy, kun pallo pomppasi epäonnekkaasti omasta Leijona-pelurista maaliin. Tästä takaiskusta kotijoukkue ei enää oikein toipunut, vaan KaDy piti johtoasemansa vankasti. Ja kaunisteli loppulukemia vielä viimeisellä minuutilla kolmeen otteeseen, kuitaten tylyn 1-6 -vierasvoiton mukanaan Jyväskylään.

Tappiosta huolimatta Leijona Futsalin esityksessä oli paljon hyvääkin. Nyt ne hyvät asiat mukaaan perjantaina, kun lähdetään hakemaan "Jyväskylän ihmettä". KaDy on kivenkova kotonaan, joten nyt vaaditaan aivan timanttista peliä, jos sarjaa halutaan jatkaa vielä sunnuntaina kotihallissa. Kerran on KaDy jo tällä kaudella Jyväskylässä kuitenkin kaadettu, joten miksi se ei onnistuisi toisenkin kerran? Se nähdään alkaen klo 19 keskisuomalaisessa perjantai-illassa.

Leijona Futsal-KaDy 1-6 (1-2)
05:21 0-1 Sergei Korsunov (Jukka Kytölä)
14:06 1-1 Dusan Milojevic (Miikka Hurme)
18:01 1-2 Jukka Kytölä (Jussi Kaihlajärvi)
33:50 1-3 Sergei Korsunov (Jani Korpela)
38:49 1-4 Jose Ikonen (Jukka Kytölä)
39:00 1-5 Jose Ikonen
39:23 1-6 Jussi Kaihlajärvi (Arash Muridiyazd)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Veli-Matti Korhonen mv)
Jukka-Pekka Jyrämö 'C', k, pp
Dusan Milojevic 1+0, k
Petri Grönholm
Miikka Hurme 0+1
Yasar Elbeller
Jussi Nyström
Jirka Järvi
Matti Anttonen
Henri Ojala