Raivoisa taistelu päättyi pettymykseen

Viides välierä oli jälleen huikea jännitysnäytelmä. Valitettavasti voittajana parketilta poistui KaDy, joka eteni finaaleihin 2-4 (0-1) -vierasvoitollaan. Leijona Futsalin kausi päättyy pronssiottelussa.

Kova pettymys. Se oli päällimmäinen tunne, kun välierätaistelu päättyi sunnuntaina Monarilla. Pettymyksen takaa kajastaa kuitenkin myös positiivisia tunteita, kuten ylpeys joukkueesta. Leijona Futsal antoi kaikkensa ja vähän enemmänkin. Se nousi upeasti sillasta vielä viidenteen välierään voittamalla neljännen Jyväskylässä, ja sunnuntain pelissäkin se hallitsi ottelua pitkät pätkät. Tänään se ei kuitenkaan riittänyt pronssiottelua enempään.

Ottelun kahdeksannella minuutilla nähtiin karulla tavalla se, kuinka pieneistä marginaaleista oli kyse. Miikka Hurme ampui pallon KaDy-maalin tolpan sisäreunaan, ja vastahyökkäyksestä viisi sekuntia myöhemmin KaDy iski tärkeän johtomaalin. Ottelu oli kauttaaltaan tasainen, joskin avausjaksolla maalipaikat menivät lopulta niukasti vierasjoukkueelle.

Toisella jaksolla KaDy tarjosi shokkihoitoa heti alussa siirtymällä 0-2-johtoon. Leijona Futsal taisteli kuitenkin hurjasti, ja kavennus saatiin ajassa 29:34, kun Jussi Nyström runttasi pallon häkkiin. KaDy siirtyi kuitenkin vapaapotkusta 1-3 -johtoon. Yasar Elbeller kaadettiin maalipaikassa, ja Nyström pommitti Leijonan taas maalin päähän. Tasoituspaikkojakin oli, mutta tänään valitettavasti tolpatkin olivat kotijoukkuetta vastaan, eikä palloa saatu enää vierasmaaliin. Päätösminuutilla vierasjoukkue pääsi vielä kaunistelemaan loppulukemiksi 2-4.

Uskomattoman hieno taistelu olisi ansainnut paremman palkinnon, mutta urheilun raadollisuus tuli tänään esiin: hienosta sarjasta vain yksi joukkue pystyi etenemään finaaleihin. Nyt se oli KaDy, joka oli terävämpi ratkaisuhetkillä ja ansaitsi näin voittonsa. Paras viidestä -sarjasta ei tuurilla jatkooon mennä.

Leijona Futsalin kausi jatkuu vielä pronssiottelun myötä. Siinä SoVo vierailee Akaassa. Ottelun pelipäivä ja alkamisaika saataneen sovittua heti alkuviikosta. Vielä kerran laitetaan #mökkitäyteen ja kannustetaan LeiF mitaleille!

Leijona Futsal-KaDy 2-4 (0-1)
07:25 0-1 Jussi Kaihlajärvi (Jukka Kytölä)
21:37 0-2 Jukka Kytölä (Sergei Korsunov)
29:34 1-2 Jussi Nyström
33:42 1-3 Sergei Korsunov
37:30 2-3 Jussi Nyström 6m rp
39:19 2-4 Jani Korpela (Jukka Kytölä)

Kokoonpano:
Juho Laine mv, k
(Jukka Saari mv)
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Dusan Milojevic, k
Petri Grönholm
Miikka Hurme
Yasar Elbeller
Jussi Nyström 2+0
Jirka Järvi, k
Matti Anttonen, k
Henri Ojala
Jovan Stankovic, k