Kauden parasta peliä ja kolme pistettä

Monarin lauantai-iltapäivässä nähtiin erittäin viihdyttävä liigaottelu, kun FC Kemi vieraili Akaassa. Kotijoukkue Leijona Futsal pisti pöytään kauden parhaan pelinsä, ja se riitti hienoon 4-1 (1-1) -kotivoittoon Miikka Hurmeen hattutempun siivittämänä.

Avausjakso oli tasaista vääntöä. Leijona Futsal sai peliin unelma-alun, kun jo parin minuutin jälkeen illan sankari Miikka Hurme pääsi vapaaseen vetopaikkaan, ja laukaus painui verkkoon maalinedusruuhkasta. Kotijoukkue hallitsi avauskymppiä niukasti ja lisäosumatkin olivat lähellä. Jälkimmäinen kymppi puolestaan käänsi hallinnan niukasti vierasjoukkueelle. Tasoitus tuli ajassa 11:50, kun Kemi-pelaajan laukaus sivurajan tuntumasta upposi LeiF-maaliin.


Leijona Futsalilla pelipäivä oli juhlapäivä

Avausjakson lopulla tasoituksen jälkeen oli vierasjoukkueen etsikkoaika tässä pelissä. Se kilpistyi kuitenkin kahdesti kotijoukkueen maalin tolppaan, ja useammankin kerran hienon ottelun maalinsuulla pelanneen Juho Laineen torjuntoihin. Myös Kemin maalilla oli omat herkkuhetkensä, mutta hyvistä tilanteista huolimatta tauolle mentiin tasalukemissa.

Kotijoukkue nappasi näin hyvällä esityksellä tärkeät pisteet itselleen. Esitys on parantunut kovasti liigan avauskierroksista, ja seuraavaa parannusta lähdetään hakemaan ensi lauantaina Espooseen. Siellä vastaan asettuu GFT.

Leijona Futsal-FC Kemi 4-1 (1-1)
02:25 1-0 Miikka Hurme (Dusan Milojevic)
11:50 1-1 Ville Uimaniemi (Iiro Vanha)
21:39 2-1 Miikka Hurme (Petri Grönholm)
34:51 3-1 Miikka Hurme (Dusan Milojevic)
39:32 4-1 Yasar Elbeller

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Tuomas Kallioinen mv)
Dusan Milojevic 0+2, k
Petri Grönholm 0+1
Jukka-Pekka Jyrämö 'C', k
Miikka Hurme 3+0, pp
Tatu Ahonen
Mika Jussila
Yasar Elbeller 1+0, k
Jirka Järvi
Aleksi Pirttijoki
Jovan Stankovic
Henri Ojala
Kim Lingman