FC Kemi piti pisteet pohjoisessa

Leijona Futsalin runkosarja päättyi lauantaina Kemissä. Panoksettomassa ottelussa kotijoukkue oli nälkäisempi ja nappasi voiton maalein 3-1 (2-0).

Ottelun lähtökohdat olivat selvät. Molemmat joukkuet olivat varmistaneet oman sijoituksensa sarjataulukossa, joten pelissä haettiin lähinnä hyvää virettä pudotuspelejä ajatellen. Isäntä joukkue onnistui tässä paremmin tarkemman viimeistelynsä ansiosta. Vierasjoukkue piti enemmän palloa ja rakensi enemmän maalipaikkojakin, mutta Kemin maalivahti oli toistuvasti parempi.

Leijona Futsalista onnistui maalinteossa lopulta vain yksi mies. Ajassa 39:58 Petri Grönholm iski jo kauden 23. maalinsa, ja nousi samalla viime hetken maalillaan myös pistepörssissä tasapisteisiin 30 maalia iskeneen Arber Istrefin kanssa.


Kemi oli viekkaampi maalinteossa lauantaina

Vierasjoukkueen parhaaksi valittiin Miikka Hurme. Ilonaiheisiin kuului myös Petri Joupin debytointi LeiF-paidassa liigassa, pitkän loukkaantumisen jälkeen. Hyvän esityksen jälkeen myöskään avausmaali ei jäänyt kauaksi!

Pudotuspelit alkavat ensi viikon lauantaina, ja puolivälieräparit muodostetaan sunnuntaina valintatilaisuudessa. Runkosarjan voittanut KaDy valitsee ensin nelikosta Mad Max, FC Kemi, Ilves ja SoVo. Sievi tekee toisen valinnan, Leijona Futsal kolmannen, ja GFT:n vastustajaksi jää sitten yksi nelikosta. Leijona Futsalin ensimmäinen puolivälierä käynnistyy lauantaina klo 14 Monarilla.

FC Kemi-Leijona Futsal 3-1 (2-0)
04:04 1-0 Paavo Jokinen (Sami Huhtiniemi)
10:30 2-0 Paavo Jokinen (Tuukka Pikkarainen)
35:09 3-0 Sami Huhtiniemi (Tuukka Pikkarainen)
39:58 3-1 Petri Grönholm (Mika Jussila)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
Tuomas Kallioinen mv, k
Petri Grönholm 1+0
Dusan Milojevic
Miikka Hurme, pp
Jovan Stankovic
Mika Jussila 0+1
Tatu Ahonen
Yasar Elbeller
Jirka Järvi
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Aleksi Pirttijoki
Petri Jouppi