Sievi niukasti finaaliin

Final Fourin välierä Loimaalla oli todellinen jännitysnäytelmä. Leijona Futsal tasoitti viimeisellä minuutilla, mutta lopulta rankkarikisan jälkeen Sievi oli niukasti parempi ja eteni finaaaliin lukemin 2-1vm, 1-1 (1-0).

Ottelu oli erittäin viihdyttävä ja hyvätasoinen, vaikka siinä ei varsinaisella peliajalla nähtykään kuin kaksi maalia. Molemmat joukkueet puolustivat tarkasti, eikä aivan huippuvaarallisia maalitilanteita lopulta päästy näkemään kovin montaa.

Vauhtia ja tempoa kuitenkin riitti, ja molemmilla oli omat etsikkoaikansa avausmaalin tekemiseen. Lopulta Sievi onnistui Leijona Futsalin pienen puolustussekoilun jälkeen hiukan onnekkaastikin pelin 17. minuutilla.


Sievi kaatoi Leijonan niukasti

Toisella jaksolla Leijona Futsal vyörytti päälle ja haki tasoitusta. Molemmissa päissä rakenettiin riittävästi maalintekotilanteita, mutta tolppien väliin palloa ei meinattu saada millään. Lopulta viimeisellä minuutilla lentävänä maalivahtina pelannut Jussi Nyström pommitti pallon vastustamattomasti Sievi-maaliin ja vei pelin rankkarikisaan.

Rankkarikisa oli pitkä ja dramaattinen, kun molemmat joukkueet onnistuivat ja epäonnistuivat vuoronperään. Hienon ottelun pelanneen LeiF-veskari Juho Laineen muutamat torjunnatkaan eivät lopulta pelastaneet, kun liigamestari Sievi lopulta iski ratkaisevan maalin Leijona-pelaajien epäonnistuessa. Näin Sievi tasaisen pelin jälkeen niukiummalla mahdollisella erolla finaaliin huomenna KaDya vastaan. Leijonan kohtaloksi koitui huomenna klo 14:00 alkava pronssiottelu, jossa vastaan asettuu SoVo.

Sievi FS-Leijona Futsal 2-1vm, 1-1 (1-0)
16:08 1-0 Jarmo Junno
39:27 1-1 Jussi Nyström im

vm-kilpailun voittaja Sievi FS.

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Tuomas Kallioinen mv)
Petri Grönholm
Tatu Ahonen
Jussi Nyström 1+0
Dusan Milojevic
Jirka Järvi, k
Jovan Stankovic
Mika Jussila
Yasar Elbeller
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
(Henri Ojala)
(Aleksi Pirttijoki)