Leijona Futsalin taistelu ei riittänyt voittoon

Iittala-hallissa nähtiin keskiviikkonailtana hienoa futsalviihdettä, kun Leijona Futsal ja KaDy pelasivat toisen finaalin. Kotijoukkue paransi ensimmäisestä pelistä roimasti, mutta sekään ei riittänyt. KaDy väänsi toisen kiinnityksen mestaruuspyttyyn lukemin 3-4ja, 2-2 (2-1).

318-päinen yleisö sai todellakin nähdä jännittävän ja tapahtumarikkaan ottelun. KaDy teki pelin ensimmäisen maalin avausjaksolla, mutta tauolle päästiin kuitenkin kotijohdossa. Leijona Futsalista maalinteossa onnistuivat hienojen kuvioiden päätteeksi Jussi Nyström ja Dusan Milojevic.

Toisen jakson alussa vierasjoukkue sai kuitenkin toivomansa tasoitusmaalin, kun Leijona Futsalin merkkauspeli petti erikoistilanteessa. Molemmat joukkueet hakivat vimmatusti johtomaalia, mutta tolppien väliin palloa ei enää varsinaisella peliajalla saatu. KaDy kilautteli maalirautoja pariin otteeseen, ja se oli kenttäpelissä niukasti niskanpäällä läpi ottelun muutenkin.


Leijona Futsalin taistelu ei riittänyt keskiviikkona

Jatkoajalla nähtiin vielä dramaattinen loppu, kun ensin KaDy onnistui kahdesti. Tatu Ahonen toi Leijona Futsalin vielä maalin päähän, mutta tasoitusta ei saatu, ei edes aivan lopussa vihelletystä rankkarista. Näin vierasjoukkue pääsi tuulettamaan toista finaalivoittoaan.

Mestaruuteen vaaditaan kolme otteluvoittoa, ja KaDylla on nyt pyttyyn täydet kolme katkaisumahdollisuutta. Ensimmäinen niistä on lauantaina Jyväskylässä, ja vain Leijona Futsalin vierasvoitto tarkoittaisi sarjan jatkumista maanantaina Iittalassa. Pääseekö KaDy avaamaan eittämättä jo nyt kylmään laitetut kuohujuomansa, vai löytääkö leijonalauma vihdoin avaimet jyväskyläläisjoukkuen nujertamiseen? Se nähdään lauantaina alkaen klo 15:45.

Leijona Futsal-KaDy 3-4ja, 2-2 (2-1)
14:24 0-1 Miika Hosio (Mikko Kytölä)
15:18 1-1 Jussi Nyström (Tatu Ahonen)
17:13 2-1 Dusan Milojevic (Jovan Stankovic)
23:59 2-2 Jani Korpela (Sergei Korsunov)
45:35 2-3 Jani Korpela (Jukka Kytölä)
47:37 2-4 Jani Korpela
48:45 3-4 Tatu Ahonen (Mika Jussila)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Tuomas Kallioinen)
Petri Grönholm
Dusan Milojevic 1+0
Tatu Ahonen 1+1, k
Miikka Hurme
Jovan Stankovic 0+1, k
Mika Jussila 0+1
Jussi Nyström 1+0
Yasar Elbeller
Henri Ojala
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Aleksi Pirttijoki
Jirka Järvi