Onnistunut ryöstöretki Espooseen

Leijona Futsal matkusti lauantaina Espooseen GFT:n vieraaksi. Haussa oli neljäs peräkkäinen voitto Futsal-Liigassa. Hyvän pelin ja kovan taistelun jälkeen ryöstöretki onnistuikin, ja täydet kolme pistettä matkasi Leijona-bussin mukana Akaaseen. Päätöslukemat Opinmäen iltapäivässä 2-3 (0-2).

Kolmen ottelun voittoputkessa hyvillä mielin Espooseen saapunut Leijona Futsal oli avausjaksolla todella vahva. Se pakotti kotijoukkueen puolustuskannalle, ja loi vaarallisemmat maalipaikat. Kuten viime peleissä on ollut tapana, nyt niitä parempia jaksoja on alettu saamaan näkymään myös tulostaululla. Miikka Hurme jatkoi viime pelin tehovirettään laukomalla 0-1 -maalin Jussi Nyströmin esityöstä. Jakson loppupuolella oli Tatu Ahosen vuoro väläyttää hyökkäyspelitaitojaan. Petri Grönholmin syötön jälkeen pallo komeasti GFT-maalin alanurkkaan, ja Leijona Futsal 0-2 -taukojohtoon.

Leijona Futsalin päävalmentaja Jovan Stankovic oli tyytyväinen näkemäänsä. -"Avausjakso oli tosi hyvä meiltä, melkeinpä jopa kauden parasta. Molemmat ketjut saivat pidettyä palloa hyvin, ja pääsimme myös kääntämään pallonhallintaa vaarallisiksi tilanteksi. Treeneissä opiskeltuja asioita näkyi tänään todella paljon, ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Olemme saaneet itseluottamuksemme takaisin, ja se näkyy kentällä. Tästä on hienoa jatkaa tulevaan äärimmäisen haasteen lauantaihin", Stankovic hehkutti.

Tuo äärimmäinen haaste tarkoittaa sitä, että kolmena viime kautena Futsal-Liigan voittanut Sievi Futsal saapuu vierailulle Akaaseen. Ottelu käynnistyy silloin tuttuun tapaan klo 14 ja jaossa on taas tärkeitä pisteitä taistelussa liigan kärkipaikoista.

GFT-Leijona Futsal 2-3 (0-2)
02:33 0-1 Miikka Hurme (Jussi Nyström)
15:24 0-2 Tatu Ahonen (Petri Grönholm)
24:59 1-2 Panu Autio
25:09 1-3 Petri Grönholm (Miikka Hurme)
29:40 2-3 Panu Autio

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Tuomas Kallioinen mv)
Dusan Milojevic, k
Petri Grönholm 1+1, pp
Miikka Hurme 1+1
Tatu Ahonen 1+0
Henri Ojala
Jussi Nyström 0+1
Mika Jussila
Yasar Elbeller
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Jirka Järvi
Aleksi Pirttijoki
Jovan Stankovic