GFT niukasti parempi toisessa treenipelissä

Kauden toinen treenimatsi oli tasainen alusta loppuun. Ensimmäisen puoliajan kahden maalin turvin GFT taisteli läpi toisen puoliskon ja vei voiton lukemin 1-2 (0-2).

Leijona Futsalin toinen harjoituspeli oli pelillisesti jo paljon parempi kuin kauden avaus. Pallonhallinnalliset jaksot olivat LeiFillä pidempiä kuin vierailijoilla ja maalipaikkoja saatiin rakennettua tasaiseen tahtiin läpi ottelun. Vain viimeistelyn tarkkuudessa on vielä parannettavaa. Myös joukkuepelaaminen puolustussuuntaan on vielä ymmärrettävästi hakusessa sillä onhan joukkueessa mukana uusia kasvoja. Valmentaja Stankovic oli kuitenkin tyytyväinen näkemäänsä tappiosta huolimatta: "Oli hienoa nähdä, että jo tässä vaiheessa kautta pelaajat pystyvät siirtämään harjoiteltuja asioita peliin. Kun saamme joukkuepeliä vielä hiottua niin ne kuuluisat pienetkin asiat alkavat kääntyä yhä enemmän meidän hyväksi."

Pre-season jatkuu vierasottelulla Tampereen piirin liittocupissa otteluparin Loiske - PP-70 voittajaa vastaan. Pelin ajankohta ilmoitetaan vastustajan ratkettua. Stay tuned!

Leijona Futsalin kokoonpano PJK-pelissä:
Tuomas Kallioinen mv
Juho Laine mv
Yasar Elbeller
Miikka Hurme
Jovan Stankovic
Tatu Ahonen
Aleksi Pirttijoki
Jukka-Pekka Jyrämö
Henri Ojala
Petri Grönholm