KaDy selvästi parempi kauden avauksessa

Leijona Futsal tuli unisena kauden ensimmäiseen peliin lauantaina. Valitettavasti vastassa oli niin kova joukkue, että siihen ei olisi ollut varaa. KaDy ratkaisi pelin jo avausjaksolla ja voitti lopulta lukemin 3-8 (1-5).

Ottelun alku oli tosiaan kotijoukkueelta murheellinen. KaDy puolusti erittäin terävästi, ja vastahyökkäsi vieläkin terävämmin. Vierasjoukkue käytti jokaisen kotijoukkueen virheen todella tehokkaasti hyväkseen ja karkasi 11 minuutissa jo 1-5 -johtoasemaan. Kotijoukkueen 1-1 -tasoitus jäi vain kosmeettiseksi lohduksi tässä ilotulituksessa.

Avausjakson jälkimmäinen kymppi oli päivän parasta Leijonaa. Se sai ottelun hallinnan itselleen ja vyörytti hyökkäyksiä kohti jyväskyläläismaalia. Valitettavasti tätä etsikkoaikaa ei saatu käytettyä hyväksi - kavennus tai parikin olisi tässä kohtaa täytynyt saada. Tauolle mentiin lukemissa 1-5.

Toiselle jaksolle Leijona Futsal lähti kuromaan eroa umpeen, mutta KaDy hyydytti kiriä tekemällä nopeasti lukemiksi jo 1-6. Tässä vaiheessa kotijoukkue lähti yrittämään kavennusta lentävällä maalivahdilla, mutta tässä pelissä ei onnistunut mikään - ei edes ylivoimapeli. Pallo pomppi onnekkaasti KaDy-pelaajasta tyhjään LeiF-maaliin.

Jussi Nyström kavensi hienolla yksilösuorituksellaan, mutta muuten otteluun tuli pelailun maku loppupeliksi. Leijona Futsal pääsi harjoittelemaan runsaasti lentävän maalivahdin käyttöä, mutta tuloksia se ei tuottanut. KaDy sen sijaan osui tyhjään maaliin. Lopussa vielä Henri Ojala iski ottelun päätösmaalin. Näin numeroiksi jäi lopulta tylyt 3-8 (1-5).

KaDy antoi liiga-avauksessa hyvän muistutuksen siitä, mitä voittaminen tämän kauden liigassa tulee vaatimaan. Leijona Futsal ei ollut tähän vielä valmis, ja nyt palataan treeneihin hakemaan terävyyttä seuraavaan peliin. Vastus ei helpotu yhtään, kun ensi viikon sunnuntaina edessä on reissu SoVon vieraaksi Somerolle. Sielläkään ei ilmaiseksi tule mitään.

Leijona Futsal-KaDy 3-8 (1-5)
01:15 0-1 Jukka Kytölä (Markus Rautiainen)
01:29 1-1 Dusan Milojevic (Petri Grönholm)
04:44 1-2 Sergei Korsunov (Jukka Kytölä)
07:00 1-3 Sergei Korsunov (Arash Muridiyazd)
08:35 1-4 Juho Rinne (Jani Korpela)
11:00 1-5 Jani Korpela
22:25 1-6 Jukka Kytölä
25:35 1-7 Sergei Korsunov tm
26:15 2-7 Jussi Nyström (Petri Grönholm)
36:54 2-8 Markus Rautiainen (Juho Rinne)
37:58 3-8 Henri Ojala

Kokoonpano:
Juho Laine mv
Tuomas Kallioinen mv
Dusan Milojevic 1+0
Jussi Nyström 1+0, pp
Petri Grönholm 0+2
Miikka Hurme
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Yasar Elbeller
Jirka Järvi
Henri Ojala 1+0
Mika Jussila
Aleksi Pirttijoki