Yksi hyvä jakso ei riittänyt Jyväskylässä

Leijona Futsal taipui sarjakärki KaDylle lauantaina. Vieraiden hyvän avausjakson jälkeen isäntäjoukkue otti pelin hallintaansa ja piti pisteet kotonaan maalein 5-3 (1-1).

Viihdyttävän pelin parasta Leijonaa nähtiin avausjaksolla. Vieraat näyttivät, että KaDykin on horjutettavissa tappiottomassa kotisalissaan. Maalipaikkojen puolesta tauolle olisi voitu mennä vierasjohdossakin, mutta maalinteko oli tuskaista akaalaisille. Vain Jussi Nyström osui - tosin sitäkin hienommin. Upea laukaus suoraan ilmasta Tatu Ahosen syötöstä vei LeiF:n vierasjohtoon. KaDy kuitenkin sai rimpuiltua kuitenkin itsensä tasoihin ennen taukovihellystä vapaapotkusta.

Toisen jaksn herra oli alusta asti KaDy. Ensin pallo pomppasi epäonnekkaasti omasta Leijona-pelaajasta maaliin, ja perään karmean puolustusvirheen seurauksena KaDy sai toisen ilmaisen maalin. Seuraavaksi nähtiin vähän huomiseen peliinkin vaikuttava episodi. Tuomarit näkivät samassa tilanteessa paitsi Nyströmin, myös Dusan Milojevicin niin rikollisiksi, että miehet passitettiin punakorttien kera katsomon puolelle. Siellä he jatkavat siis pelikieltoisina myös huomenna


KaDy mursi Leijona-puolustuksen lauantaina

KaDy iski neljännen maalin, mutta Mika Jussila ja Petri Grönholm toivat vielä Leijonan maalin päähän. Se lähemmäksi ei enää päästy, kun KaDy taas kaunisteli loppulukemiksi 5-3.

Vieraiden valmentaja Jovan Stankovic oli mietteliäs pelin tauottua.

- Taas tuli paljon analysoitavaa treeneihin. Nyt täytyy osata katsoa miten saadaan avausjakson hyvät jutut mukaamme tästä, mutta toisaalta toisesta jaksosta täysi oppi. Pelikurimme petti muutamaksi minuutiksi ja KaDyn tasoinen joukkue ei tarvitse sen enempää aikaa pelin kääntämiseen, Stankovic pohdiskeli.

Miettimisaikaa ei ole paljon, sillä heti klo 14 sunnuntaina pallo laitetaan taas peliin. Vastassa PP-70 ja paikkaa kotihalli Monari. Panoksena edelleen sarjan kolmospaikka ja pisteet tulisivat enemmän kuin tarpeeseen.

KaDy-Leijona Futsal 5-3 (1-1)
16:12 0-1 Jussi Nyström (Tatu Ahonen)
19:09 1-1 Miika Hosio (Jukka Kytölä)
20:28 2-1 Leijona Futsal oma maali
27:10 3-1 Markus Rautiainen
29:03 4-1 Jani Korpela (Sergei Korsunov)
33:35 4-2 Mika Jussila 6m rp
37:24 4-3 Petri Grönholm (Mika Jussila)
38:52 5-3 Jani Korpela (Jukka Kytölä)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
Tuomas Kallioinen mv
Petri Grönholm 1+0, pp
Jussi Nyström 1+0, p
Dusan Milojevic k, k, p
Miikka Hurme
Jovan Stankovic
Mika Jussila 1+1
Tatu Ahonen 0+1
Yasar Elbeller
Jirka Järvi
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Henri Ojala
Aleksi Pirttijoki