Myös toinen näytös päättyi onnellisesti

Toinen puolivälierä Leijona Futsalin ja SoVon kesken ei tuonut muutoksia voimasuhteisiin. Kotijoukkue oli askeleen edellä koko pelin ja nappasi toisen voittonsa maalein 8-5 (4-1).

Sunnuntaisen näytöksen käsikirjoitus oli monelta osin kopio lauantaista: avausjakso oli todella vahvaa Leijona Futsalin hallintaa, ja toisella jaksolla SoVo yritti kiriä, muttei onnistunut nytkään. Leijona Futsalin materiaalin leveydestä kertoo esimerkiksi sekin, että tänään tehtiin kahdeksan maalia, mutta eilisen pelin pisterohmu Dusan Milojevic jäi kokonaan ilman tehopisteitä.

Eiliseen verrattuna kotijoukkueen esitys erityisesti pelin alussa oli vieläkin timanttisempi. Nyt tauolle mentiin lukemissa 4-1, ja vierasjoukkueen maalipaikat olivat taas vähissä. Kotijoukkueesta osuivat Petri Grönholm, Mika Jussila sekä tänään kapellimestarina häärinyt ja pelin parhaaksi valittu Tatu Ahonen kahdella osumallaan.

Toisen jakson alussa kotijoukkueen vyörytys jatkui, ja Miikka Hurme sekä Jirka Järvi kasvattivat Leijona Futsalin johdoksi jo 6-1. Ottelun voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä, vaikka SoVo kiri vielä kahden maalin päähän joukkueiden siirtyessä hurlumhei-linjalle. Jussi Nyströmin ja päivän kolmannen iskeneen Ahosen osumilla voitto pysyi Akaassa maalein 8-5 (4-1).


Illan suurin sankari Tatu Ahonen maalintekopuuhissa.

Tavoitimme myös pääkoutsi Jovan Stankovicin pelin jälkeen kommentteja varten.

- Olen tosi ylpeä tästä porukasta, olemme pelanneet hyvin ja nimenomaan koko joukkueen voimin. Jokaisella on tärkeä rooli tässä meidän jutussa. Totuus on kuitenkin se, että emme ole voittaneet vielä yhtään mitään, ja SoVo tulee olemaan aivan eri porukka kotipeleissään. Jos pidämme päämme kylmänä ja onnistumme taktisesti aivan nappiin, myös vierasvoitto on otettavissa ensi viikonloppuna. Mutta siitä ei todellakaan tule helppoa, Stankovic ennusti.

SoVo näytti toisen jakson kirillään taas vaarallisuutensa, joka ei ole kadonnut mihinkään kahdesta tappiosta huolimatta. Tulevana viikonloppuna somerolaiset pääsevät kotiseudulleen, ja lyövät kaikkensa peliin, jotta pääsevät vielä kerran pelaamaan Monarillekin.

Näin tehdäkseen SoVon pitää voittaa ensin Loimaan Liikuntahallissa lauantai-iltana klo 19 alkava ottelu. Mahdollinen neljäs peli pelataan Somerolla sunnuntaina. Vain kahdella kotivoitolla sarja venyy viidenteen otteluun, joka pelataan tarvittaessa taas siis Akaassa keskiviikkona 28.3.

Leijona Futsal-SoVo 8-5 (4-1)
03:02 1-0 Petri Grönholm
04:44 2-0 Tatu Ahonen (Petri Grönholm)
12:38 3-0 Tatu Ahonen (Jussi Nyström)
18:11 4-0 Mika Jussila 10m rp
19:37 4-1 Arber Istrefi 6m rp
22:14 5-1 Miikka Hurme (Jovan Stankovic)
25:16 6-1 Jirka Järvi (Mika Jussila)
28:02 6-2 Tuomas Hakala (Pekka Karjalainen)
32:42 7-2 Jussi Nyström
33:06 7-3 Gesim Voca (Alysson Faria Soares)
37:02 7-4 Arber Istrefi (Alysson Faria Soares)
37:17 7-5 Arber Istrefi (Mikko Matinaro)
39:54 8-5 Tatu Ahonen (Jussi Nyström)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Tuomas Kallioinen mv)
Petri Grönholm 1+1
Dusan Milojevic
Miikka Hurme 1+0, k
Jovan Stankovic 0+1
Jussi Nyström 1+2
Mika Jussila 1+1
Tatu Ahonen 3+0
Jirka Järvi 1+0
Henri Ojala
Yasar Elbeller
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Aleksi Pirttijoki