Leijona oli tyly vieras Jyväskylässä

Kotijoukkue Riemu riisuttiin sunnuntai-iltana täysin aseista, kun Leijona Futsal nappasi tärkeät kolme pistettä mukaansa Pirkanmaalle tylyin 0-4 (0-2) -lukemin.

Voitto tuli koko joukkueen tiiviin esityksen myötä. Päävelho Jovan Stankovic oli saanut hiottua Jari Hakalan kanssa vierasjoukkueen puolustuspelin huomattavasti tiiviimmäksi edellisen pelin jälkeen. Nollapeliä ei futsalissa kuitenkaan tule koskaan helposti, ja Tuomas Kallioinen LeiF-maalilla joutuikin venymään muutamaan hienoon torjuntaan molemmilla jaksoilla.

Mitään erityisen säteilevää vieraiden peli ei ollut, mutta tänään säteilyä ei edes tarvittu. Rutiininomainen hyvä esitys riitti pistepottiin. Avausjaksolla Tatu Ahonen pääsi tuikkaamaan Yasar Elbellerin esityöstä Leijonat 0-1 -johtoon. Vähän myöhemmin Henri Ojala olisi tuplannut vierasjohdon, ellei Riemu-peluri olisi itse ohjannut palloa verkkoon ennen sitä Miikka Hurmeen syötön jälkeen. Taukolukemat 0-2 kuvastivat hyvin pelitapahtumia.

Molemmat jaksot päättyivät siis 0-2, ja se kuvastaakin sunnuntai-illan ottelua hyvin. Vierasjoukkue oli kiistatta kaikessa parempi. Hiukan tarkemmalla viimeistelyllä lukemista olisi voinut tulla rumemmatkin, mutta hyvä näinkin. Positiivisena asiana nähtiin myös Jovan Stankovicin vahva paluu pelikentille. Kolme pistettä tulee sarjataulukossa tarpeeseen, ja tästä on hyvä jatkaa kohti loppuvuotta. Tämän vuoden puolella jäljellä on vielä neljä peliä, joista peräti kolme pelataan Akaassa. Tulevana lauantaina Monarilla vierailee Ruutupaidat, ja silloin kotiyleisön tuella yritetään viritellä kauden toista voittoputkea!

Riemu-Leijona Futsal 0-4 (0-2)
12:21 0-1 Tatu Ahonen
15:39 0-2 Riemu oma maali
26:12 0-3 Miikka Hurme (Petri Grönholm)
35:21 0-4 Petri Grönholm

Kokoonpano:
Tuomas Kallioinen mv
(Juho Laine mv)
Dusan Milojevic
Petri Grönholm 1+1
Miikka Hurme 1+0, pp
Tatu Ahonen 1+0
Jussi Nyström
Mika Jussila, k
Jovan Stankovic
Yasar Elbeller
Jukka-Pekka Jyrämö 'C'
Aleksi Pirttijoki
Henri Ojala
Kim Lingman, k