SoVo piti pisteet Somerolla

Leijona Futsalin kausi jatkui sunnuntai-iltana, kun joukkue vieraili Somerolla. Esitys parani kauden avauspelistä, mutta pisteisiin se ei riittänyt vieläkään. SoVo oli parempi maalein 6-2 (2-0).

Avausjakso oli joukkueille perinteiseen tyyliin tapahtumarikasta, vauhdikasta ja tasaista vääntöä. Leijona Futsal piti palloa enemmän hallussaan ja rakensi enemmän myös maalipaikkoja. Valitettavasti viimeistely ei paikoista onnistunut, ja kaikkihan me jo tiedämmekin mitä silloin yleensä tapahtuu.

LeiF puolusti hyvin SoVon pallonhallinnan pois, mutta myrkkyä olivat sen sijaan KaDy-pelin tapaan vastustajan vastahyökkäykset. Kotijoukkue viimeisteli niistä kahdesti todella taitavasti, ja tauolle lähdettiin 2-0-kotijohdossa.

Toisen jakson alussa SoVo jatkoi shokkihoitoa tekemällä nopeasti kaksi lisämaalia terävillä vastahyökkäyksillään. Tästä LeiF ei enää toipunut taisteluun mukaan. Jukka-Pekka Jyrämön ja Jussi Nystömin kavennukset jäivät kosmeettisiksi, kun SoVokin osui vielä kahdesti. Näin loppulukemiksi jäi 6-2 (2-0).

LeiF jatkaa avausvoiton metsästystä jo keskiviikkona, kun edessä on viikon ensimmäinen vierailu Länsi-Tampereelle. Keskiviikon pelissä isäntänä toimii PP-70, sunnuntaina puolestaan Ilves. Peliesityksen täytyy parantua edelleen ja nopeasti, jos Tampereen turneelta halutaan pisteitä napata.

SoVo-Leijona Futsal 6-2 (2-0)
07:40 1-0 Gesim Voca (Arber Istrefi)
12:29 2-0 Mergim Bushi (Arber Istrefi)
22:36 3-0 Pekka Karjalainen (Arber Istrefi)
22:54 4-0 Mergim Bushi (Arber Istrefi)
28:08 4-1 Jukka-Pekka Jyrämö (Tatu Ahonen)
33:03 5-1 Arber Istrefi (Xhevdet Gela)
34:58 6-1 Mergim Bushi
37:13 6-2 Jussi Nyström (Mika Jussila)

Kokoonpano:
Tuomas Kallioinen mv
(Juho Laine mv)
Dusan Milojevic
Jussi Nyström 1+0, pp
Petri Grönholm
Tatu Ahonen 0+1
Miikka Hurme
Jukka-Pekka Jyrämö 'C' 1+0
Yasar Elbeller
Jirka Järvi
Henri Ojala
Mika Jussila 0+1
Aleksi Pirttijoki
(Kim Lingman)