Hyvää taistelua ei palkittu - KaDy avausvoittoon

Leijona Futsalin hyvä esitys ei riittänyt finaalisarjan avauspelissä. Maalinteossa oli ongelmia, ja KaDy kuittasi tasaisen pelin voiton vasta jatko-ottelun jälkeen lukemin jo. 2-1, 1-1 (1-0).

Ottelu sai KaDyn osalta unelma-alun, kun kotijoukkue onnistui maalinteossa jo ajassa 01:36 rankaisten armotta Leijona Futsalin köykäisen puolustamisen seurauksena. Muuten avausjakso oli suhteellisen varovaista peliä. Kenttätapahtumia hallitsi niukakseltaan kotijoukkue KaDy, joka rakensi hiukan vaarallisemmat - joskaan ei kovin montaa - maalipaikat jakson aikana.

Toiselle jaksolle Leijona löysi otteisiin lisävauhtia. Se otti pallonhallintaa itselleen, ja hallitsi ajoin selvästikin. Ajassa 24:44 Juhana Jyrkiäinen oli maalin edessä oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja ohjasi taitavasti tasoituksen ohi KaDy-maalivahdin. Tasoituksen jälkeen ottelu jatkui vieraiden hallinnassa, mutta hyvistäkään paikoista huolimatta maalinteossa ei enää onnistuttu ja näin edessä oli jatko-ottelu mallia 2*5 minuuttia.


Ensimmäinen finaali veti hyvin yleisöä Jyväskylässä

Jatko-ottelussa molemmat joukkueet lähtivät hakemaan hanakasti johtomaalia. Hiukan kenttätapahtumien vastaisestikin maalinteossa onnistui kotijoukkue KaDy, jonka vastahyökkäys Leijona Futsalin harhasyötön jälkeen päättyi taitavaan laukaukseen. Näin vierasjoukkueen oli jälleen lähdettävä jahtaamaan tasoitusmaalia. Sitä ei kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta enää saatu, ei edes lentävällä maalivahdilla. Näin päätössummeri soitti KaDyn voittosäveltä.

Leijona Futsal ei saanut siis palkintoa hyvästä pelistään sarjan avausottelussa. Tästä täytyy ottaa hyvät asiat mukaan, ja perjantaina kotihallissa lähdetään uudestaan palkintojahtiin. Silloin olisikin tärkeä kaapia voitto, sillä muuten KaDy pääsee yrittämään sarjan katkaisua jo maanantaina Jyväskylässä.

Tervetuloa perjantaina Iittalaan huutamaan sarja tasoihin!

KaDy-Leijona Futsal ja. 2-1, 1-1 (1-0)
01:36 1-0 David Parente (Mikko Kytölä)
24:44 1-1 Juhana Jyrkiäinen (Tatu Ahonen)
42:21 2-1 Kristijan Radin

Kokoonpano:
Juho Laine mv
(Kasper Kangas mv)
Jovan Stankovic
Petri Grönholm, k
Miikka Hurme
Dusan Milojevic
Mika Jussila
Tatu Ahonen 0+1, k
Jussi Nyström 'C', k
Juhana Jyrkiäinen 1+0, k, pp
Yasar Elbeller
Jirka Järvi
Aleksi Pirttijoki
Petri Jouppi