Leijona Futsalille hopeamitalit

KaDy oli maanantaina kotihallissaan kolmannen kerran parempi. Loppulukemat 5-1 (1-1) tiesivät sille kultamitaleita, ja näin Leijona Futsal joutui tyytymään hopeaan toisena vuonna peräkkäin.

Ottelu oli hyvin kaksijakoinen. Avausjakso noudatteli samanlaista käsikirjoitusta kuin aiemmat pelit: Leijona Futsal piti palloa ja kenttäpeliä hallussaan, mutta kotijoukkue puolusti erittäin tiiviisti ja viimeisteli kovalla teholla vieraiden virheistä. Leijonan ainokaisesta vastasi Miikka Hurme joka sijoitti tarkasti Jovan Stankovicin syötön verkkoon ja tasoitti pelin 1-1:een.

Toiselle jaksolle KaDy sai unelma-alun, kun se karkasi nopeasti johtoasemaan. Tästä LeiF ei enää toipunut. KaDy sai hurmoksen päälle kotiyleisönsä edessä, ja se jyräsi vieraat hopeiselle kotimatkalle viimeistellen terävästi paikoistaan. Leijonan loppukiri ei tuottanut montaakaan huippupaikkaa, ja kun tolpakin olivat vieraita vastaan, pääsi kotijoukkue juhlimaan kultaa selkein loppunumeroin.


Kolmas futsalfinaali veti halliin yli 1000 katsojaa

Leijona Futsal pelasi viimeistä jaksoa lukuunottamatta erinomaiset finaalit, mutta jos lukemat ovat 3-0, niin kai se on myönnettävä, että vastustaja oli vain yksinkertaisesti vieläkin parempi. Hiukan tehokkaammalla viimeistelyllä joku peli olisi voitu voittaa, mutta KaDy on ansaitusti mestari.

Leijona Futsalin pelaajavalmentaja Jovan Stankovic oli tappiosta huolimatta ylpeä joukkueestaan.

- "Olen ylpeä tästä porukasta. Taistelimme hyvin voitosta jokaisessa pelissä, mutta KaDy oli parempi. Kaikenkaikkiaan kausi oli kuitenkin hyvä, voitimme paljon pelejä ja myös Futsal Cupin. Emme voi ostaa rahalla kokemusta, joka näihin peleihin tarvittaisiin. Meidän täytyy kokea se itse, ja kasvamme vuosi vuodelta vahvemmiksi. Olemme tehneet paljon työtä ja suuntamme on oikea", Stankovic tunnelmoi taiston tauttua.

Kausi 2018-2019 päättyi näin Leijona Futsalin osalta hopeisiin mitaleihin.

KaDy-Leijona Futsal 5-1 (1-1)
02:52 1-0 Mikko Kytölä (Newton)
06:04 1-1 Miikka Hurme (Jovan Stankovic)
21:53 2-1 Newton (Sergei Korsunov)
23:50 3-1 Newton (Sergei Korsunov)
32:35 4-1 Newton
36:07 5-1 David Parente (Jani Korpela)

Kokoonpano:
Kasper Kangas mv
(Juho Laine mv)
Jovan Stankovic 0+1
Petri Grönholm
Miikka Hurme 1+0
Dusan Milojevic
Mika Jussila
Tatu Ahonen
Jussi Nyström 'C'
Juhana Jyrkiäinen
Yasar Elbeller
Jirka Järvi
Petri Jouppi
Valtteri Wähä-Verkkomäki