KaDy nurin voittomaalikilpailussa

Final Fourin välierässä KaDy isännöi lauantaina Leijona Futsalia Jyväskylässä. Tasaisessa pelissä edettiin lopulta voittomaalikilpailuun asti. Siinä LeiF oli parempi ja nappasi näin ansaitun finaalipaikan isäntäjoukkueen nenän edestä. Varsinaisen peliajan loppulukemat olivat 2-2 (1-1).

Ottelu oli vauhdikas ja hyvätasoinen. Erityisesti vierasjoukkue oli tänään pirteällä jalalla liikkeellä Keski-Suomessa, ja se hallitsi avausjaksoa maalipaikoilla mitattuna hienoisesti. Miikka Hurme iski ottelun avausmaalin Petri Grönholmin syötöstä, ja paikkoja lisämaaleihinkin olisi ollut. Palloa puolestaan hiukan enemmän hallussaan pitänyt KaDy loi myös muutaman maukkaan maalipaikan, ja sekin osui kertaalleen ohittamaan Kasper Kankaan. Näin tauolle lukemissa 1-1.

Toisella jaksolla pelinkuva pysyi samanlaisena. Leijona Futsal kolisutteli useampaan kertaan KaDy-maalin tolppia, ja toisessa päässä Kangas venyi muutamaan loistotorjuntaan. Dramatiikkaa otteluun saatiin hiukan ennen jakson puoltaväliä. LeiF-pelaaja rikkoi vastustajaa selvästi rankkarialueen ulkopuolella, mutta niin vaan tuomari vei pallon pilkulle ja palkitsi ihmeissään olleet LeiF-pelurit kaiken kukkuraksi neljällä keltaisella kortilla.

KaDy iski rankkarista johtomaalin, mutta Leijona osoitti selkärankaa kampeamalla vielä tasoihin. KaDy-pelaaja rikkoi vastustajaa juuri rankkarialueen ulkopuolella, ja tuomitusta vapaapotkusta Jussi Nyström pommitti pallon voimalla verkkoon. Enempää maaleja ei nähty, joten edessä oli voittomaalikilpailu. Siinä Kangas vesitti KaDyn kaksi ensimmäistä yritystä, ja puolestaan Nyström sekä Juhana Jyrkiäinen osuivat verkkoon, ja näin Leijona Futsal pääsi tuulettamaan finaalipaikkaa. Hienon voiton arvoa nosti sekin, että joukkue oli Keski-Suomessa ilman parasta pistemiestään Dusan Milojevicia.

Finaalissa vastaan asettuu tuttu joukkue, kun LeiF:n joulukuussa kaatanut Mad Max selvitti oman välieränsä FC Kiistoa vastaan. Näin Jyväskylän illassa nähdään Pirkanmaan paikallisottelu. Peli käynnistyy klo 18 ja se näkyy suorana myös Yle Areenan kautta.

Kokoonpano:
Kasper Kangas mv
Jovan Stankovic, k
Petri Grönholm 0+1, k
Miikka Hurme 1+0
Mika Jussila, k
Tatu Ahonen
Jussi Nyström 'C' 1+0, k
Juhana Jyrkiäinen, k
Yasar Elbeller
Jirka Järvi