KaDy nappasi vuoden viimeiset sarjapisteet

Vuosi 2018 saatiin Futsal-Liigan osalta päätökseen lauantaina. Leijona Futsal ja KaDy tarjosivat jännittävän kärkiottelun, jossa vierasjoukkue oli lopulta parempi maalein 1-5 (0-2).

Ottelu oli loppulukemia tasaisempi. Leijona Futsal pelasi varsinkin toisella jaksolla erinomaista futsalia, mutta tolppia lähemmäksi tasoitusta ei lopulta päästy. Sen sijaan KaDy kaunisteli tulostaulua aivan lopussa tyhjään maaliin kolme kertaa.

Avausjaksolla KaDy osui kahdesti. Se viimeisteli todella hyvällä prosentilla ja näytti, ettei paikka sarjan kärkipaikalla ole tullut tälläkään kaudella sattumalta. Kotijoukkue rakenteli yhtä paljon paikkoja, mutta KaDyn maalivahti oli tänään oivassa vireessä ja torjui avausjaksolla kaiken.


Petri Grönholm palasi Leijona-miehistöön

Toisen jakson alussa Leijona Futsal rakensi hienolla kuviolla kavennusmaalin, kun Tatu Ahonen pääsi iskemään pallon verkkoon. Tämän jälkeen kotijoukkue otti pelin hallinnan todella vahvasti itselleen, ja se saikin luotua useita maukkaita maalipaikkoja. KaDy kuitenkin taisteli puolustuspäässä vahvasti ja sai pidettyä maalinsa puhtaana, ja pääsi siis lopulta iskemään toiseen päähän kolme maalia pelin lopussa.

Tuloksen taakse katsottuna Leijona Futsal pelasi yhden kauden parhaista peleistään. Tappiosta huolimatta esitys oli taas askel parempaan suuntaan, ja tästä on hyvä lähteä joulutauon kautta kohti kevätkierrosta. Petri Grönholm pelasi kauden ensimmäisen pelinsä ja osoitti heti, että Leijona Futsal on saanut oivan vahvistuksen loppukauden ajaksi - mies palkittiin heti kotijoukkueen parhaana.

Vuosi alkaa tuplaviikonlopulla 12.-13. tammikuuta, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Ilveksen ja Sievin. Tammikuussa pelattavaksi tulee myös Futsal Cupin puolivälierä, jossa helsinkiläinen SUMU (II-div) isännöi Leijonia. Ottelun tarkka pelipaika ja -paikka ei ole vielä tiedossa.

Leijona Futsal kiittää kaikkia kannattajiaan, tukijoita, sekä seuran pelaajia ja toimijoita vuodesta 2018, ja toivottaa kaikille oikein mukavaa joulua. Tehdään yhdessä vuodesta 2019 menestyksekäs!

Leijona Futsal-KaDy 1-5 (0-2)
07:56 0-1 Tero Intala (Sergei Korsunov)
18:17 0-2 Jani Korpela (Arash Muridiyazd)
25:15 1-2 Tatu Ahonen (Mika Jussila)
37:19 1-3 Sergei Korsunov (Newton)
38:14 1-4 Mikko Kytölä
38:50 1-5 Newton

Kokoonpano:
Kasper Kangas mv
(Juho Laine mv)
Jovan Stankovic
Dusan Milojevic
Miikka Hurme
Mika Jussila 0+1
Petri Grönholm, pp
Jussi Nyström 'C'
Tatu Ahonen 1+0
Yasar Elbeller