Ei sarjapisteitä mukaan Valkeakoskelta

Leijona Futsal kärsi liigassa toisen peräkkäisen tappionsa, kun Etelä-Pirkanmaan paikallisessa Mad Max oli parempi maalein 3-2 (0-1).

Ottelusta muodostui odotetun tasainen. Mitään päästä päähän -juoksua ei nähty, vaan molemmat joukkueet olivat valinneet otteluun melko varovaisen taktiikan.

Ottelu oli vierasjoukkueen hallinnassa pitkälle toiselle jaksolle. Se piti palloa hiukan enemmän hallussaan, ja rakensi hiukan vaarallisemmat maalipaikat. Miikka Hurmeen ja Mika Jussilan osumilla Leijona Futsal johtikin peliä vielä kymmenisen minuuttia ennen päätössummeria.

Futsaljumalat hymyilivät sitkeästi taistelleelle kotijoukkueelle, kun pallo pomppi epäonnisesti LeiF-pelaajasta omaan maaliin. Tästä Mad Max sai roimasti lisää energiaa, eikä aikaakaan kun ottelun hahmo Justus Kunnas tykitti pelin tasoihin. Seuraavaksi vieraiden Jovan Stankovic otti ottelun toisen keltaisen korttinsa, ja Kunnas pääsi iskemään voittomaaliksi jääneen 3-2 -osuman hienolla laukauksella.

Leijona Futsal ei kotijoukkueen tehominuuteista enää toipunut. Takaa-ajo tuotti liian vähän todellisia maalipaikkoja, ja näin Mad Max pääsi tuulettamaan paikallispelivoittoa.

Mad Max-Leijona Futsal 3-2 (0-1)
04:58 0-1 Miikka Hurme (Jovan Stankovic)
23:17 0-2 Mika Jussila (Tatu Ahonen)
28:52 1-2 LeiF om
30:25 2-2 Justus Kunnas (Alejandro Peris Mora)
32:48 3-2 Justus Kunnas (Matti Jussila)

Kokoonpano:
Kasper Kangas mv
(Juho Laine mv)
Jovan Stankovic 0+1, k, k, p
Dusan Milojevic
Miikka Hurme 1+0
Juhana Jyrkiäinen
Jussi Nyström 'C'
Tatu Ahonen 0+1
Yasar Elbeller
Mika Jussila 1+0, pp
Jirka Järvi
Valtteri Wähä-Verkkomäki
Timi Litmanen