Myös toinen puolivälierä Leijonalle

Sunnuntaina pelattiin Futsal-Liigan toiset puolivälierät. Leijona Futsal oli lauantain tapaan ylivoimainen isäntä. Se kaatoi JoSePan toistamiseen, kun tulostaululla komeili pelin päätyttyä lukemat 6-1 (4-1).

Leijona Futsal oli kaikenkaikkiaan JoSePalle tyly isäntä viikonloppuna. Kaksi ensimmäistä puolivälierää kilahtivat akaalaisten voittopussiin kokonaismaalierolla 14-4.

Jos lauantaina peli oli vielä tasalukemissa toisella jaksolla, oli sunnuntain voittovalssissa selvemmät sävelet. Kotijoukkue oli saanut puolustusta tiiviimmäksi, ja torjuntavuorossa olleen Kasper Kankaan vakuuttava työskentely auttoi asiassa - JoSePan maalipaikat olivat vähissä, ja siihen ainoaan osumaankin tarvittiin Leijona-puolustuksen lepsuilua.

Ottelun avausmaalin iski lauantain tapaan Petri Grönholm, jonka vahva kevätvire sen kuin jatkuu. Haasto keskelle ja pallo häkkiin kolmen JoSePa-pelurin keskeltä! Voittomaaliksi jääneessä toisessa osumassa oli asialla Leijona Futsalin serbikaksikko - Dusan Milojevicin oiva syöttö tavoitti Jovan Stankovicin, joka ujutti pallon maaliin ja lukemiksi jo 2-0. Grönholmin illan toinen syntyi hienon haaston jälkeen Miikka Hurmeen toimiessa jälleen syöttäjänä. Ja lopullisesti vieraiden selkärankaa katkottiin, kun pallo pomppi joutsalaiskäteen ja seuranneen rankkarin iski sisään jo peräti 12. pelissä peräkkäin osunut Jussi Nyström.


Petri Grönholm jatkoi tehokasta kevättään

Vaikka JoSePa saikin onnekkaan kavennuksen avausjakson loppuun, ei voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Stankovic ja tehot 3+1 saalistanut Grönholm kaunistelivat toisella jaksolla vielä lukemiksi 6-1. Grönholmin kolmanteen maaliin syöttöpiste kirjattiin Valtteri Wähä-Verkkomäelle, jolle tehopiste oli liigauran ensimmäinen!

Kaksi selvää voittoa eivät auta enää ensi lauantaina, mutta kyllähän Keski-Suomen kiertueelle on mukavampi lähteä johtoasemassa. Kolmas peli käynnistyy lauantaina klo 17, ja mikäli JoSePa onnistuu nappaamaan avausvoiton, jatketaan Joutsassa heti perään sunnuntaina. Sarja palaa Monitoimihallille vain jos Joutsassa nähdään kaksi kotivoittoa. Tällöin välieräpaikan ratkaiseva viides ottelu pelataan Akaassa keskiviikkona 27.3. klo 18:30.

Leijona Futsal-JoSePa 6-1 (4-1)
07:57 1-0 Petri Grönholm (Miikka Hurme)
11:51 2-0 Jovan Stankovic (Dusan Milojevic)
12:25 3-0 Petri Grönholm (Miikka Hurme)
14:18 4-0 Jussi Nyström 6m rp
14:25 4-1 Jari Kotimäki (Jarkko Kosunen)
20:24 5-1 Jovan Stankovic (Petri Grönholm)
37:07 6-1 Petri Grönholm (Valtteri Wähä-Verkkomäki)

Kokoonpano:
Kasper Kangas mv
(Juho Laine mv)
Mika Jussila
Tatu Ahonen
Jussi Nyström 'C' 1+0
Juhana Jyrkiäinen
Jovan Stankovic 2+0, pp
Petri Grönholm 3+1
Miikka Hurme 0+2
Dusan Milojevic 0+1
Yasar Elbeller
Jirka Järvi
Valtteri Wähä-Verkkomäki 0+1
Aleksi Pirttijoki