FC Kemi parempi Final Fourin finaalissa

Akaa Futsal ja FC Kemi kohtasivat sunnuntaina Final Fourin finaalissa Espoossa. Lopulta FC Kemi karkasi päätöskympillä selvään 1-5 (1-1) -voittoon ja nappasi näin arvokkaan pokaalin itselleen.

Avausjakso oli äärimmäisen tasaista peliä, jossa molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa. Ensin osui Jovan Stankovic ajassa 18:43, mutta Kemi sai tärkeän tasoituksen vielä avausjakson viime sekunneilla.

Toinen jakso eteni taas tasaisesti aina puoliväliin asti. Lopulta Kemi oli se, jolta löytyi enemmän juonikkuutta ja taitoa hyökkäyspäässä. Ajassa 30:42 syntynyt kemiläisten johtomaali osoittautui lopulta myös voittomaaliksi. Akaa Futsalin takaa-ajosta puuttui viimeinen rutistus, ja Kemi pääsi lopussa kaunistelemaan lukemiksi peräti 1-5 (1-1).

Näin Akaalle Final Fourin hopeamitalit.

- Kemi ansaitsi tänään voittonsa. Meille jäi tästä kuitenkin hyvää oppia taas mukaan matkaan. Kun saadaan taas poissaolijat mukaan, niin uskon, että parempaa on tulossa, Akaan päävalmentaja Jovan Stankovic kommentoi lyhyesti pelin jälkeen.

Härkäviikot jatkuvat pian, kun vastassa ensi perjantain kotiottelussa on PP-70. Silloin Stankovic itse on silloin pelikiellossa, mutta muuten joukkue alkaa olemaan terve ja valmis kevään ratkaisupeleihin. Tervetuloa perjantaina Monarille kannustamaan leijonapaidat tärkeisiin sarjapisteisiin!

Akaa Futsal-FC Kemi 1-5 (1-1)
18:43 1-0 Jovan Stankovic (Rafael Giorgio)
19:54 1-1 Boris Cizmar (Enderson Suarez)
30:42 1-2 Tuukka Pikkarainen (Enderson Suarez)
31:17 1-3 Boris Cizmar
38:25 1-4 Enderson Suarez (Tomi'c Slobodan)
39:47 1-5 Tomi'c Slobodan (Tuukka Pikkarainen)

Kokoonpano:
Kasper Kangas mv 1+0, k
Dusan Milojevic, k
Tero Intala
Rafa Giorgio 0+1
Jovan Stankovic 1+0
Juhana Jyrkiäinen, k
Tatu Ahonen
Tomi Lahtinen
Jussi Nyström
Mikko Takala