Mad Max nurin Valkeakoskella

Pre-season jatkui tiistai-iltana naapurikaupunki Valkeakoskella. Mad Max isännöi Akaa Futsalia harjoitusottelussa, jossa paremmuus selvisi jo avausjaksolla. Akaa Futsal oli tässä kohtaa kautta muutaman askeleen edellä ja nappasi voiton lukemin 1-8 (0-4).

Akaa Futsal oli liikenteessä lähes täydellä miehistöllään. Joukkue vyöryttikin koko pelin ajan poikkeuksellisesti kolmella ketjulla. Tulosta tuli tasaisesti, kun kaikki nelikot osallistuivat maalitalkosiin.

Avausjaksolla maalinteossa onnistuivat Petri Grönholm, Jussi Nyström, Tero Intala sekä Timi Litmanen. Toisen jakson alussa vieraat siirtyivät nopeaan tahtiin jo 0-8 -johtoon, kun Intala ja Litmanen iskivät toiset osumat, ja Dusan Milojevic sekä Mikko Takala onnistuivat kertaalleen. Viimeisen vartin kotijoukkue voitti lukemin 1-0. Vieraiden maalinsuulla nähtiin sekä Kasper Kangas, että myös Juho Laine, ja hyvin molemmat torjuivatkin.


Akaa Futsal oli tänään Mad Maxia terävämpi

Vieraiden päävalmentaja Jovan Stankovic ei lähtenyt peliä liiemmin analysoimaan.

- Olen tyytyväinen joukkueen yleisilmeeseen ja siihen, että saimme taas onnistumisia laajalla rintamalla. Tulokset ovat tässä vaiheessa kautta toissijaisia, vastustajat varmasti kovenevat kun syysilta pimenee. Tästä on kuitenkin tietysti mukava jatkaa työntekoa. Meillä on paljon potentiaalia ja lahjakkuutta ryhmässä, ja tässä on ilo olla mukana katsomassa, kun uudistunut joukkue vähitellen hitsautuu yhteen, Stankovic tarinoi.

Akaa Futsalin pre-season jatkuu perjantaina 13.9. Akaassa. Silloin palataan pitkästä aikaa taas kotihalliin, kun FC Rauma vierailee Pirkanmaalla harjoitusottelussa. Peli vihelletään käyntiin klo 19:30. Tervetuloa silloin kausikorttikaupoille!

Mad Max-Akaa Futsal 1-8 (0-4)

Kokoonpano:
Juho Laine mv
Kasper Kangas mv
Tomi Lahtinen
Mikko Takala
Timi Litmanen
Aleksi Pirttijoki
Jussi Nyström
Juhana Jyrkiäinen
Tatu Ahonen
Rafa Giorgio
Jovan Stankovic
Dusan Milojevic
Tero Intala
Petri Grönholm
Valtteri Wähä-Verkkomäki