Edessä tuplaviikonloppu - haastattelussa Jovan Stankovic

Futsal-Liigan runkosarja pelataan loppuun ensi viikolla. Ennen viimeistä kierrosta edessä on kuitenkin vielä raastava tuplaviikonloppu. Kyselimme ennakkotunnelmat tuttuun tapaan päävalmentaja Jovan Stankovicilta.

Leijona Futsalin osalta tuplaviikonloppu alkaa lauantaina reissupelillä, kun sarjakärki ja tämän hetken selkeähkö mestarisuosikki KaDy isännöi akaalaisia Jyväskylässä. KaDy nappasi pisteet syksyllä Monarilta selvin 3-8 -lukemin, ja se on ollut muutenkin koko kauden vahvassa vireessä. Käytännössä joukkueelle riittää jäljellä olevista peleistä yksin voitto varmistamaan runkosarjan voiton. Taustalla on muistoissa myös viime kevään hieno välieräsarja, jossa KaDy kaatoi Leijona Futsalin tasaisessa viiden ottelun sarjassa. Revanssimieltä siis riittää Jyväskylän matkalle, ja pisteet kelpaisivat leijonille. Voitto varmistaisi kotiedun puolivälieriin eli vähintäänkin runkosarjan neljännen sijan.

Sunnuntain kotiottelussa Monarilla vastaan asettuu puolestaan PP-70 Tampereelta. Syksyllä LeiF haki täydet pisteet vieraspelistä, kun PP kaatui Tesomalla lukemin 1-4. Vain voitto mielessä lähdetään tietysti taas peliin, mutta vierasjoukkueella motivaatiota pisteisiin riittää vielä kotijoukkuettakin enemmän. PP jahtaa nimittäin pudotuspelipaikkaa, ollen tällä hetkellä sarjassa sijalla yhdeksän. Ihan kirkossa kuulutettu ei ole vielä tamperelaisten sarjapaikkakaan, sillä takana myös PJK, Riemu ja Ruutupaidat janoavat voittoja.

Leijona Futsalin päävalmentaja Jovan Stankovic on tyynenä tuplaviikonlopun edessä.

Sunnuntaina Leijona Futsal-PP-70 Monarilla alkaen klo 14:00.