Yhteistyössä:


Lauantaina se alkaa

Futsal-liigakausi 2014-2015 on valmis alkamaan. Avauspäivänä lauantaina on ohjelmassa vain yksi ottelu, mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi: Ilves-Leijona Futsal.

Normaalisti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa kotipelinsä pelaava Tampereen Ilves on messujen takia evakossa, joten lauantain peli Leijona Futsalia vastaan pelataan sen vanhalla kotikentällä Kaukajärven Spiral-Hallilla. Ottelu alkaa klo 18:00.

Moninkertainen suomenmestari ja ylivoimainen hallitsija Ilves lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sitä ei kai kukaan voi kieltää. Leijona Futsalin miehistössä on tapahtunut paljon muutoksia viime kauteen, ja poissaololistakin on kauden alkaessa harmittavan pitkä. Lähtökohdat eivät puolla vierasyllätystä, mutta futsalissa kaikki on mahdollista. Nappasimme haastatteluun leijonaluotsi Pauli Jokisen.

Miten yhteistyö pääkoutsin kanssa sujuu?
- Super ! Mielenkiintoinen tuttavuus ja antanut omaan tekemiseen ja ajatteluun täysin uusia ulottuvuuksia.

Minkälaista peliä odotat lauantailta?
- Vaikea sanoa vielä tässä vaiheessa. Vauhtia tuskin tulee puuttumaan. Meille tämä on uuden tarinan ensimmäinen sivu ja jokaisella sivulla on uuden opettelemista. Tässä Ilves pääsee lähtemään etulyöntiasemasta, heillä pelitaktiset asiat tulevat selkärangasta, me vasta opettelemme uusia asioita yhdessä. Askel kerrallaan ajatuksen kera tulemme etenemään, katsotaan minkälainen loppu tarinalle tulee keväällä.