Jussi Nyström jatkaa Akaa Futsalissa

Viimeiset kaksi vuotta joukkueen kapteeninnauhaa kantanut Jussi Nyström, 31, on sopinut seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Koronaan päättyneellä kaudella 20 ottelussa komeat tehopisteet 21+10=31 iskenyt Nyström on Akaa Futsalin tuorein sopimuspelaaja. Nyströmin jatko saa myös seuran puheenjohtajan Tero Kivistön säteilemään kilpaa kesäauringon kanssa.

- Jussi on kuulunut jo pitkään ehdottomiin luottopelaajiimme, ja on tietysti mahtava juttu, että mies jatkaa oman kaupungin joukkueessa. Nyt kun Jussi on saanut viime aikoina saanut kehitettyä vasemman jalkansakin liigan parhaimmistoon, niin kovia tehoja ja fyysistä peliä on odotettavissa jatkossakin, Kivistö virnistää.

Myös pelaaja itse lähtee innoissaan kohti uutta kautta.

- Europeleihin pääsy kotiseurassa on tietysti iso juttu, ja tuo taas lisää buustia koko seuran toimintaan. Tuollaiset pelit ovat kuitenkin yksi tärkeimmistä jutuista, minkä takia tähän hommaan haluaa panostaa niin paljon aikaa vuodesta toiseen. Mutta pitää osata myös nauttia matkasta. Tulevalle kaudelle tärkein tavoite on, että meidän joukkue on iloinen kentällä ja sen ulkopuolella. Tottakai tavoite on voittaa jokainen peli, mutta pitää myös muistaa olla liikaa puristamatta, Nyström filosofoi.

Nyström on yhteensä iskenyt leijonapaidassa 205 ottelussa tehot 199+75=274. Seuralengendan paikka alkaa olla jo ansaittu, mutta treenimotivaatiota riittää yhä.

- Otin hallilta mukaan painoliivit, joten tässä on ollut omien ylimääräisten lisäksi siis vielä 10 kiloa ekstraa kannettavana. Kesä on sujunut toistaiseksi pääosin lenkkeilemällä ja rappusissa. Monarilla ehditään kyllä hikoilemaan taas pitkän kauden aikana, joten nautitaan nyt täysillä kesästä ihan rauhassa. Kehitys kuitenkin loppuu tyytyväisyyteen, joten töitä pitää tehdä. Näen, että minulla on pelaajana vielä paljon kehittymisen varaa, Nyström kertoo.

Akaa Futsal odottaa parhaillaan vahvistuksia tulevan kauden aikataulujen suhteen, paitsi liigakauden, myös europelien osalta.


Jussi Nyström jatkaa leijonapaidassa