FC Rauma hakee "isoa pommia" Monarilla lauantaina

Treenipelikausi päättyy Leijonien osalta huomenna Toijalassa. Vastaan asettuu tuttu vastustaja muutaman kauden takaa, FC Rauma. Kyselimme raumalaisten pelaajavalmentaja Niila Asunmaalta länsirannikon kuulumiset.

Tervehdys Niila! Millä mielin ja minkälaisin tavoittein FC Rauma lähtee pian alkavaan futsal-ykkösen kauteen?
- "Terve! Harjoituskautemme on sujunut hyvin. Parista aikaisemmasta syksystä poiketen olemme päässeet aikaisessa vaiheessa kentälle hieromaan kikkoja ja kuvioita. Sen lisäksi tiivis ryhmämme on pysynyt terveenä ja harjoituksissa on ollut tekemisen meininki. Luottavaisin mielin lähdetään kauteen."

Ketä pelaajia valmentajan mielestä akaalaisyleisön kannattaa lauantaina vierailijoista seurata? Onko teillä uusia pelaajia viime kauteen verrattuna?
- "Heitetääs tähän väliin Kasper Nyholm. Ärsyttävä pelaaja, joka osaa kuumentaa tunteita niin pelityylillään kuin suunsoitollaan.

Uusia pelaajia joukkueessa on Jaakko Valtanen, Juho-Matti Pösö ja Jarno Majamaa. Jaakko tulee rinkiin FC Rauman 2-joukkueesta, Juho-Matti on ex-MuSa, sittemmin Raumalaistunut maalivahti ja Ilveksestä tuttu "Juna" on joukkueessa syyskauden mittaisella lainasopimuksella. "

Minkälaisia mielikuvia Leijona Futsal herättää länsirannikolla, ja minkälaista peliä lauantailta odotat?
- "KylVen seuraaja Leijona Futsal on Raumalaisille tuttu muutaman vuoden takaa. Ryhmässä näyttäisi olevan vielä muutama tuttu naama, mutta aika isoja muutoksia on tullut viime näkemältä. Hieno juttu, että Akaalla on panostettu ja tuotu myös ulkomaalaista osaamista joukkueeseen.

Odotan lauantailta vauhdikasta ja kypsää peliä. Leijona tulee varmasti liigajoukkueena kovaa päälle ja hallitsee ottelua, mutta lopputuloksen kannalta kaikki on mahdollista. Lähdetään hakemaan isoa pommia ja hyvää fiilistä kauden alkuun!"


Leijona Futsal - FC Rauma lauantaina klo 13:00 Monarilla