Leijona Futsal on purkanut Drazen Arvajin sopimuksen

Leijona Futsal on purkanut sopimuksen ulkomaalaispelaaja Drazen Arvajin kanssa. Serbialainen Arvaji esiintyi tällä kaudella LeiFin paidassa kuudessa liigaottelussa, joissa syntyi yksi maali ja kaksi syöttöpistettä.

- Nämä on tietenkin aina vaikeita päätöksiä. Drazen on tehnyt töitä hyvällä motivaatiolla ja hän on hieno persoona. Mitään huonoa sanottavaa miehestä ei ole. Mutta pitkän harkinnan jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että hän ei ole oikea palanen auttamaan meidän joukkuettamme. Drazenin vahvuudet pelaajana eivät tue täysin joukkueen pelitapaa, ja uskon että toisessa ympäristössä joku toinen seura saa miehestä paljon enemmän irti.

Leijona Futsal toivottaa Drazenille kaikkea hyvää jatkossa.

Ollaanko tilalle etsimässä uutta miestä?

- Pidämme silmät ja korvat auki aina helmikuun puolivälin siirtorajan viimeiselle minuutille asti. Haluamme olla keväällä parhaassa iskussa ja se saattaa tarkoittaa vielä kokonaan uutta verta joukkueeseen. Toki odotamme apuja kevätkaudelle myös sairastuvan puolelta.  Vain aika näyttää mikä on lopulta kokoonpanomme kevään tärkeimmissä peleissä, Airaksinen päättää.