Kasper Kangas Leijona Futsalin maalinsuulle

Maajoukkuemaalivahti Kasper Kangas pukee tulevalla kaudella Leijona Futsalin pelinutun ylleen. Kankaan sopimus on useiden muiden pelaajien tapaan kaksivuotinen.

Kangas siirtyy aiemmin tänään uutisoidun Timi Litmasen tapaan myös PJK:sta, jossa 18-vuotias maalivahti on kasvanut pitkän tien kautta huippupelaajaksi. Kaksi viime kautta vastuuta on tullut liigajoukkueessa, joten kokemusta löytyy nuoreksi peluriksi yllättävän paljon. Nuorisomaajoukkueet läpi kolunnut Kangas nousi päättyneellä kaudella myös miesten maajoukkueeseen, joten edellytyksiä tuntuu olevan vaikka mihin. Samoilla linjoilla on Leijona Futsalin toiminnanjohtaja Jussi Nyström.

- Pidän Kasperia Suomen lahjakkaimpana maalivahtina ja on mahtavaa, että hän valitsi Leijona Futsalin organisaation seuraavaksi askeleeksi urallaan. Se on iso luottamuksen osoitus myös meille. Maalivahtiosastomme on ollut aina laadukas, ja Kasperin myötä taso kasvaa entisestään", Nyström iloitsee.

Tuttuun tyyliin annoimme myös pelimiehelle itselleen puheenvuoron.


Mikä sai sinut valitsemaan Leijona Futsalin uudeksi seuraksi?
- Todella innoissani liityn Leijona Futsalin hienoon organisaatioon. Useat ihmiset tekevät taustalla kovaa työtä menestyksen eteen. Onkin hienoa, että seura menee koko ajan eteenpäin niin pelikentällä kuin organisaationkin. On helppo liittyä seuraan, jossa homma toimii kokonaisuutena, pelaajana voi keskittyä pelaamiseen ja olosuhteet ovat oikein ammattimaiset. Leijona Futsalin pitkäjänteinen pelaajapolitiikka - usean vuoden sopimukset pelaajille ja valmentajalle - helpotti päätöstä liittyä mukaan jengiin.

Mitä ominaisuuksia pidät vahvuutenasi ja heikkoutenasi?
- Vahvuutenani maalivahtina pidän hyvää pallollista taitoa sekä potkuani. Lisäksi nostaisin esiin vahvuuksistani kovan asenteen sekä luonteen. Kehittämisen kohteita ovat ainakin pelikentällä sijoittuminen sekä ketteryys ja räjähtävyys. 

Mitä tavoitteita mielessä seuraavalle kahdelle kaudelle?
- Tottakai haluan mennä eteenpäin maalivahtina ja hommaa helpottaakin Kallioisen Tuopin veskarivalmennus. Huippuseurassa peliajan eteen täytyy tehdä viikoittain kovaa hommia ja sen todellakin aion tehdä. Leijona Futsal on mennyt vuosittain hurjasti eteenpäin ja kausi päättyikin juuri upeaan hopeamitaliin, joten tulevina vuosina tähtäimessä ei voi luonnollisesti olla mikään muu kuin kulta!