Aleksi Pirttijoelle kahden vuoden jatkosopimus: "Parantamisen varaa löytyy!"

Maajoukkueen mukaan tällä kaudella noussut Aleksi Pirttijoki ja Akaa Futsal ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen, joka pitää Pirttijoen leijonapaidassa kevääseen 2022 asti.

Jo seitsemän maalia tällä kaudella ampuneen Pirttijoen rooli on kasvanut vuosi vuodelta, ja kasvu jatkuu myös tulevaisuudessa. Näin uskoo Akaa Futsalin johtaja Tero Kivistö, joka on mielissään oman kylän pojan jatkosopimuksesta.

- Aku on paikallisena pelaajana meille erittäin tärkeä kiinnitys tulevien kausien joukkueeseen. Rooli on kasvanut koko ajan, ja hän on myös pystynyt aina käyttämään annetut tilaisuudet hyväksi. On todella hienoa, että pääsemme seuraamaan Akun kehitystä läheltä myös tulevina vuosina, Kivistö kommentoi sopimusta.

Pirttijoki näki sopimuksen mielekkäänä vaihtoehtona uran jatkon kannalta.

- Hyvillä mielin tehtiin jatkoa seuran kansssa. Ei paljoa tarvinnut miettiä missä ura jatkuu, kun omassa kotikaupungissa on liigan kovin joukkue, jossa hommat toimii ja kehitystä tapahtuu.

Nousukiidossa oleva pelaaja näkee itsellään ja joukkueella vielä paljon parantamisen varaa.

- Henkilökohtaisella tasolla kausi on mennyt ihan hyvin. Kehitystä on tapahtunut ja vastuutakin on pelikentällä tullut. Paljon on vielä annettavaa ja se varmasti näkyy seuraavan kahden kauden aikana. Joukkueen kausi on mennyt vaihtelevasti. Ollaan näytetty miksi ollaan sarjan piikkipaikalla, mutta samalla ollaan aiheutettu turhaan ylimääräisiä sydämentykytksiä yleisölle heikolla puolustamisella. Parantamisen varaa siis löytyy ja kun pelit kovenee, niin tämä joukkue on valmis näyttämään miten keväällä mennään päätyyn asti.

Tämän kauden maajoukkuekokemukset ovat tuoneet oman mausteensa hyvin sujuneeseen talveen.

- Maajoukkueen toiminnasta jäi eniten mieleen kuinka korkeatasoista Suomi-futsal tällä hetkellä on. Toiminta ja pelaajat ovat erittäin ammattimaisella tasolla, eikä olekaan ihme, että Elite Roundilta mentiin jatkokarsintaan.

Akaa Futsalin seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 21.02., jolloin Monarille saapuu vastustajaksi PP-70 Tampereelta.


Aleksi Pirttijoki jatkaa leijonapaidassa tulevinakin vuosina