Yhteistyössä:


Vuosi käyntiin kahdella kotimatsilla

Joulutauot on vietetty ja on aika palata parketille pelienkin muodossa. Leijona Futsalin osalta se tarkoittaa kahta kotipeliä, kun ensin lauantaina isännöidään liigassa Ilvestä ja heti perään tiistaina futsal Cupin ottelussa helsinkiläistä MaKua. Haastattelussa Leijona-luotsi Pauli Jokinen.

Minkälaista peliä odotat lauantailta?
- Tauon jälkeinen kamppailu on varmasti molemmille hankala, ja uskoisin että hieman ruosteiselta saattaa alkuun näyttää. Kyllähän pelissä varmasti tunnetta ja hekumaa riittää. Pelihaluja molemmin puolin riittää näin pitkän tauon jälkeen. Mielenkiinnolla odotan olemmeko oppineet Tampereen kamppailusta riittävästi. Silloin olimme ensimmäisen jakson hyvin kuskinpaikalla mutta toisella pienet virheet pudottivat kyydistä. Nyt pitää peli-ilmeen olla kunnossa täydet 40 minuuttia. Lähtöasetelmahan on sarjan toiseksi kovin hyökkäysosasto vastaan kovin puolustus.

Entä tiistain ottelusta, millä mielin MaKun kaatoon?
- Pitkästä aikaa vanhan kiistakumppanin kohtaaminen on mielenkiintoista, tuskin siellä montaa tuttua peluria on enää vastassa. Kova ja taitava jengi varmasti odotettavissa, joten ei siihen leikkien voi lähteä. Tähän matsiin päästään kunnolla vasta sunnuntaina keskittymään joten sotasuunnitelmaa ei ole vielä luotu.