Leijona Futsal etsii uutta taustaväkeä

Kiinnostaako seuratoiminta yhdessä Suomi-futsalin kärkiorganisaatioista? Leijona Futsal kirjoittaa jatkuvasti uusia lukuja akaalaiseen urheiluhistoriaan - tule mukaan toimintaan!

Leijona Futsal pelaa nyt viidettä kauttaan Futsal-Liigassa. Lisäksi seurassa on tällä hetkellä A-juniorijoukkue, kakkosjoukkue, kolmosjoukkue ja uusimpana tulokkaana ikämiesten joukkue. Toimintaa on siis paljon - ja talkootyötäkin tarvitaan paljon.

- Meillä on upea taustaporukka, joka vuodattaa hikeä kelloon katsomatta. Emme halua kuitenkaan jämähtää paikoilleen, vaan päinvastoin mennä eteenpäin ja pikemminkin kiihdyttää lajin ja seuran kasvua. Haluamme tuoda vuodesta toiseen ilonhetkiä ja urheilumahdollisuuksia eteläpirkanmaalaisille. Tätä varten uudet kasvot otetaan aina ilolla vastaan, Leijona Futsalin johtaja Tero Kivistö naulaa.

Tapoja auttaa löytyy jokaiseen makuun. Työtä löytyy niin ottelutapahtumista, kuin niiden ulkopuoleltakin - ja ympäri vuoden. Seuran myyntivastaava Juha Vedenpää avaa mahdollisuuksia.

- Auttaa voi monella tapaa. Joko tekemällä itse, tai hyödyntämällä omia kontaktiverkostojaan. Voi esimerkiksi auttaa seuraa löytämään talkootyötä - muut henkilöt sitten huolehtivat siitä, että oikea määrä talkooihmisiä ilmestyy oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Myös yritysten suuntiin kaipaamme aina lisää kontakteja - teemme monenlaista yhteistyötä noin sadan firman kanssa, joten työsarkaa riittää. Ottelutapahtumat ja itse joukkueeseen liittyvä toiminta on vielä asia erikseen - sinnekin mahtuu aina uusia tekijöitä omista mielenkiinnon kohteista riippuen, Vedenpää jatkaa.

Kulissien takana taustajoukkojen katseet on jo pääosin siirretty kauteen 2017-2018. Kuluvan kauden osalta suurin työ on tehty - nyt on itse pelaajien ja katsojien aika nauttia futsalista täysin palkein niin pitkään kuin kausi ikinä kestääkään. Taustoissa on mahdollisuus päästä mukaan ideoimaan ja tekemään töitä tulevien kausien eteen - oli rooli sitten pieni tai iso. Ota rohkeasti yhteyttä seuran johtoryhmän jäseniin, mikäli vapaaehtoistyö hyvässä seurassa kiinnostaa!

Seuran yleinen sähköposti: info(at)leijonafutsal.fi
Juha Vedenpää, 050-4872408, juha.vedenpaa(at)leijonafutsal.fi
Tero Kivistö, 050-4867783, tero.kivisto(at)leijonafutsal.fi
Jarmo Airaksinen, 040-7021017, jarmo.airaksinen(at)leijonafutsal.fi
Juha Hevonoja, 040-5649016, juha.hevonoja(at)leijonafutsal.fi
Mikko Nieminen, 044-0650652, mikkis41(at)hotmail.com
Jukka-Pekka Jyrämö, 040-5964616, jukka-pekka.jyramo(at)hameensahko.fi
Henri Ojala, 050-3696316, hepe87(at)hotmail.com

Nähdään peleissä!