Matka jatkuu lauantaina

Tuplavoitolla kauden avanneen Leijona Futsalin tie vie lauantaina kauden kolmanteen vieraspeliin Länsi-Tampereelle. Tesoman uusi Palloiluhalli tuli jo tutuksi pre-seasonilla, ja nyt on tosi kyseessä, kun pallo laitetaan peliin PP-70:n isännöidessä akaalaisia klo 18 alkavassa ottelussa.

Leijona Futsalin kausi alkoi makealla tuplavoitolla pohjoisessa. Sekä FC Kemi että myös Tervarit kaatuivat kolmen pisteen arvoisesti, mikä oli samalla seuran liigahistorian paras kauden aloitus. Joukkueen peli toimi erityisesti Oulussa hienosti ja vastustaja riisuttiin aseista tiiviillä puolustuspelillä. Hyökkäyspäässäkin riitti onnistujia Jovan Stankovicin ja Dusan Milojevicin toimiessa keihäänkärkinä.

Se, mikä riitti viime viikonloppuna, ei kuitenkaan riitä enää jatkossa. Tässä vaiheessa kautta kaikkien joukkueiden peli kehittyy hurjaa vauhtia. Sama pätee myös lauantain vastustajaan. PP-70 on aloittanut kauden kotipeliputkella. Se kaatoi ensin GFT:n maalein 2-3 ja toisaalta keskiviikkona taipui SoVolle maalein 2-4. Tiivistä puolustuspeliä ja vaarallista vastahyökkäyspelaamista taitavien yksilöiden kera. Sitä on odotettavissa lauantaina, ja siihen täytyy löytää vastalääkkeet. GFT:n kaataminen antoi osviittaa siitä, että PP ei ole jäänyt synkistelemään Sergei Korsunovin lähtöä, vaan joukkue lähtee tosissaan tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa tällä kaudella.

Leijona Futsalilta vaaditaan varmastikin kauden parasta peliä, mikäli pisteitä halutaan Akaaseen raapia. Joukkueen itseluottamus on kuitenkin hyvän alkukauden myötä kohdallaan, ja voitto on ainoa tavoite. Tämän vahvistaa myös Leijonien tehomies Jovan Stankovic.PP-70-Leijona Futsal la 8.10. klo 18:00!